Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.03.2018.
15:32
Vestionline A

Alix Perez prvi put u Beogradu

Svetski poznati producent i di-džej Alix Perez prvi put će nastupiti u Beogradu, u pratnji MC-ja SP, u petak 2. marta u klubu "DOT" (Francuska 6), u okviru serijala žurki Roll the Drums.

Blender (promo)
Alix Perez

Ovom ekskluzivnom nastupu pridružiće se i domaća podrška: Džonidža, Don Dada, Bitz i Rim Runner.

Alix Perez je jedan od najrevolucionarnijih i najinovativnijih producenata i di-džejeva svoje generacije. Debi album “1984” izdao je 2009. godine za izdavačku kuću “Shogun Audio”. Album je dobio brojne pozitivne kritike i poštovanje izdavača, izdvojio ga u odnosu na druge izvođače i doneo mu saradnju sa najistaknutijim imenima u elektronskoj muzici, kao što su Noisia, Foreign Beggars, dBridge, EPROM i Peven Everett. Izdao je dva studijska albuma, nekoliko EP-ja, veliki broj singlova i remiksa, a 2016. godine je osnovao sopstvenu izdavačku kuću "1985 Music".

"Roll the Drums"

Organizacija "Roll the Drums" već tri sezone pravi najbolje likvid dram-en-bejs žurke u gradu. Bave se održavanjem i širenjem ovog specifičnog muzičkog žanra u Beogradu i Srbiji kroz produkciju, žurke, mikseve i radijske emisije. Ugostili su mnoštvo sjajnih izvođača, kao što su: Lenzman, Technimatic, LSB, Paul SG, Submorphics, S.P.Y, Halogenix i MC Dan Stezo, MC DRS, Conrad, Stamina MC, MC Fox.

Pored visoko cenjenog Essential miksa za BBC Radio 1, godinu 2013. obeležilo je Alix-ovo drugo izdanje "Chroma X Chords". Ovaj album je ostvario njegovu viziju, u kojoj je želeo da razbije žanrovske barijere. Prevazišao je sva očekivanja i ponovo promenio percepciju ljudi o njemu kao producentu.

Naredna godina je bila posvećena “U” EP-ju (“Exit Records”), na kojem je sarađivao sa velikim DJ Rashad-om i njegovim partnerom Spinn-om, kao i produkciji EP-jeva za rep izvođače Foreign Beggars i They Call Me Raptor.

Tokom 2015. godine izdao je ekskluzivni EP “Surplus One” za “Bandcamp”, kojim je pomerio granice dram-en-bejs žanra i učvrstio svoju reputaciju eksperimentalnog, visoko progresivnog umetnika. Iste godine objavio je “Recall & Reflect” EP za “Exit Records” i započeo saradnju sa "Eprom"-om, pod projektom “Shades”, s kojim je bio na evropskoj i australijskoj turneji, a dve godine kasnije na čak tri turneje po SAD-u, što je planirano i za 2018. godinu.

Alix Perez je nastupao širom Evrope, Amerike, Kanade, u Kini, Indoneziji, Rusiji, Australiji i Novom Zelandu, kao i na festivalima "HARD LA", "Outlook", "Dimensions", "Bestival", "Dour", "Urban Art Forms", "Tomorrowland", "Summerlands", "Northern Bass", "Neopop", "Springfestival", "Roskilde", "Pitch Festival", "Pukkelpop", "Shambhala", "Basscoast", "Origin" i mnogim drugim.

Karte za beogradski nastup nalaze se u prodaji na svim prodajnim mestima "Eventima", kao i putem prodajne mreže "Gigstix", po ceni od 990 dinara.

FB event: www.facebook.com/events/437925213277126

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online