Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 23.02.2018.
08:29
A. Šišić - Vesti A

Crno, volim te, crno

Nedavno je završena dodela BAFTA (Nagrade Britanske akademije filmske i TV umetnosti). Crveni tepih je razvučen, a blicevi paparaca su sevali na sve strane ne bi li uhvatili što bolji kadar slavnih ličnosti.

Tanjug/AP
Naomi Haris

Modni kritičari su s nestrpljenjem oštrili pera i gledali koju damu će staviti na stub srama ili joj dati laskavu titulu najbolje odevene žene.

I ova proslava je protekla u znaku crne boje. Poznati su rado ispoštovali ovaj kodeks oblačenja kako bi podržali pokret Time's Up koji se bori protiv seksualnog uznemiravanja žena.

I dok je većina dama birala glamurozne toalete ili male crne haljine, sve pohvale je pokupila glumica Naomi Haris.

Ona je za ovu priliku obukla crne pantalone, salonke sa visokom potpeticom i preko nagih grudi imala je dugačku providnu bluzu ukrašenu kristalima sa potpisom libanskog kreatora Zuhaira Murada.

Lupita Nijongo je takođe poverila svoj izgled libanskom dizajneru Eliju Sabu. On je za tamnoputu glumicu izradio haljinu od crnog pliša i tila asimetričnog kroja koji podseća na kraljevske odore koje bi nosili posetioci sa drugih planeta. Toaleta je imala diskretne ukrase u vidu srebrnih metalnih pločica po rubovima.

Neposlušna pobednica

Simpatije prisutnih pokupila je glumica Frensis Mekdorman. Ona je inače poznata kao žena koja se ne uklapa u holivudski glamur. Nosila je crno-crvenu haljinu sa roze detaljima i aplikacijama karmina. Kada se popela na binu i prihvatila nagradu za najbolju glumicu, rekla je u svom stilu, pokazujući na haljinu, da "ima malo problema sa poštovanjem kodeksa". Ipak je dodala da u potpunosti podržava i da se solidariše sa sestrama odevenim u crno.

Glumica Salma Hajek plenila je lepotom. Njena crna svedena toaleta dugih rukava sa potpisom modne kuće Guči ukrašena je cvetnim kristalima oko rukava i struka. Većina je komentarisala kako holivudska zvezda izgleda mnogo mlađe iako je ušla u šestu deceniju života.

Tanjug/AP
Kejt Midlton i princ Vilijam

Uzdržana vojvotkinja

Sva svetla reflektora bila su uperena u vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton kada je kročila na crveni tepih. Ona je za razliku od većine imala haljinu maslinastozelene boje. Zli jezici su brže-bolje komentarisali kako vojvotkinja nije pružila podršku ženama širom planete. Malo njih zna da je ovaj modni potez Kejt Midlton više nego očekivan jer u kraljevskoj porodici postoji pravilo koje navodi da nijedan član ne može i ne sme da daje otvorene političke izjave i da izražava naklonost bilo koje vrste.



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online