Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.02.2018.
20:25
Vestionline A

Pamela novog dečka ne razume ni reč: Razvili smo govor tela

Okean je bio mala prepreka, kao i 18 godina razlike da seks simbol Pamela Anderson uživa u svojoj ljubavi sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem. Sada, kaže da im je jedino jezička barijera mali kamen spoticanja, ali da su oni razvili poseban govor tela kojim odlično komuniciraju.

EPA/Neil Hall
Pamela Anderson

Njen izabranik takođe ima burnu ljubavnu prošlost, a iz veze sa manekenkom Sidoni Biemont ima blizance. Ona ima sinove Brendona i Dilana.

"On ne govori najbolje engleski, a ja sam loša sa francuskim. Zato imam naš poseban jezik, govor tela, govor ljubavi pomoću kog komuniciramo. To je jedan potpuno nov, viši nivo komunikacije, iznad svih reči", rekla je Pamela za "Dejli mejl" objašnjavajući da još ne može da veruje šta joj se desilo, kako joj se vratila veru u ljubav i kako je tako lako "kliknula" sa toliko mlađim muškarcem. 

Poznato je i da je Pamela zamenila Malibu sa Marsejem u kome je živela prethodnih šest meseci povremeno, a od skoro i za stalno. 

Odrasli sinovi, karijera i aktivizam kome je bila predana, zaštita prava životinja - sve je lako ostavila i odlučila da uživa u Francuskoj, piše knjigu i uživa. Izgleda da su je bogata ljubavna prošlost i tri propala braka naučili da u ljubavi treba uvek da sluša srce. Ipak, poslednjom romansom iznenadila je mnoge, a uspela je čak i sebe.

Knjiga koju Pamela piše posvećena je ženama. Radni naziv joj je "Spasavanje žena od feminizma".

"Ne želim da pričam previše o nama. Ima mnogo lažnih odnosa u ovom svetu šou biznisa, a mi želimo da zaštitimo naš. To je i moja i Adilova želja. Njemu je duboko stalno do mene i mojih osećanja, ne treba njemu nikakav publicitet", kratko je rekla otkrivši da je Adil zove "vanzemaljac". 

Objasnila je da je to zato što ne veruje koliko je mladolika i kako dobro izgleda za svoje godine, zbog kojih je svi često prozivaju. 

"Imam 50 godina, ali to ne znači da ne treba da budem seksi. Ja sam vitalna i tako se i osećam. Imam razne faze, mogu da kažem da ulazim u neku vrstu perimenopauze, ali to me neće sprečiti da uživam i dalje u životu. Možda se i udam, ko zna", rekla je žena čiji crveni kupaći iz serije "Čuvari plaže" malo koji muškarac može da zaboravi i dvadeseteak godina kasnije. 

Inače, Pamela i Adil su se upoznali preko zajedničkih prijatelja početkom 2017. godine u Monaku, a u vezi su osam meseci.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online