Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.01.2018.
14:57
S. Đurić - Vesti A

Najprodavaniji album u Hrvatskoj je iz Srbije!

Aktuelni album Zdravka Čolića "Ono malo sreće" u izdanju dve najveće diskografske kuće u regionu PGP RTS i Croatia Records, najprodavaniji je album nedelje na teritoriji Hrvatske prema službenim podacima HDU- Hrvatskog diskografskog udruženja.

Promo
Zdravko Čolić

Album čiji su izlazak nagovestili singlovi "Mala", "Šljive su rodile" i "Kuća puna naroda" još je jedno vredno diskografsko izdanje s pesmama koje potpisuju značajni regionalni autori: Momčilo Bajagić Bajaga, Zlatan Stipišić Gibonni, Zlatan Fazlić, Antonija Šola, Sandra Sagena, Damir Arslanagić, Maya Sar i Miroslav Rus, a za čiju produkciju se pobrinuo Čolićev stalni saradnik, Nikša Bratoš.

- Stojim iza svakog albuma, a činjenica da se on i dobro prodaje, veseli još više. Na ovom albumu imamo 11 odličnih pesama koje potpisuju vrsni autori, ali imamo i pesmu koju smo dobili mailom od autora Aleksandra Sretenovića koga uopšte nismo znali, niti smo ga još upoznali. Njegova pesma "Ničeg nije bilo između nas" nam se sviela i to je ono čime se rukovodimo. Biramo dobru pesmu. Upravo zato nas i veseli kad se naš odabir poklopi i s onim što publika prepozna. S Čolićem sarađujem već duže vreme i važno je da znamo što možemo očekivati jedan od drugog. Imamo, rekao bih onaj sarajevski način rada, kad malo radimo pa malo pričamo i tako intenzivno 3-4 dana, a onda napravimo malu pauzu dok se ne slegnu utisci i možda rode neke nove ideje - objasnio je jedan od najnagrađivanijih muzickih producenta i aranžera, Nikša Bratoš.

Poseban doprinos albumu dali su i vrhunski gosti: Theodosii Spassov, Matija Dedić, Dejan Petrović Big Band i Aleksandar Banjac. Video spotovi "Mala" I "Šljive su rodile" već je pregledalo preko 2 miliona YouTube korisnika, a mnoge pesme poput "Kuća puna naroda",koju potpisuje Gibonni I "Tebe čuvam za kraj", autora Miroslava Rusa na putu su da postanu deo legendarnih Čolićevih balada.

- U mom radu s najvećima, Tošom, Bebekom, Crvenom jabukom, Tonijem, nedostajao je Čola. Sad mi se i ta želja ispunila, a kako stvari stoje pesma koju smo zajedno napravili, na moju veliku radost, pronalazi put do publike na najjače - istakao je Miroslav Rus.

Novi album "Ono malo sreće" po ko zna koji put će potvrditi status Zdravka Čolića kao miljenika publike i čarobnjaka iz čije muzicke radionice nastaju večni hitovi, bezvremenske pesme koje će pratiti dugi i glasni aplauzi.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Jagma za karte
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online