Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.01.2018.
20:11
S. Đurić - Vesti A

Leontina na mukama zbog činčile

Novogodišnji i božićni praznici su vreme darivanja, a poklonima se najviše raduju deca. Još se nije stišala euforija oko novogodišnjih paketića, a već stiže i Božić i još poklona.

youtube.com/Domace Emisije
Saznala iz pisma: Leontina Vukomanović

Darovima se raduju i odrasli, a poznate ličnosti priznaju da ne štede kada su u pitanju pokloni za njihove najmilije.

Ana Nikolić voli da poklanja, ali da i sama dobije darove, a jednom prilikom je otkrila da joj laska kad joj muškarac poklanja skupocene stvari.

- Ne volim da se foliram. Na skupe poklone pada svaka žena, samo što se neke prave da im to nije važno, ali u stvari svakoj prija - rekla je Ana.

Poznato je da Vesna Zmijanac ne štedi kada su u pitanju pokloni za ćerku Nikoliju, a posebno za unuku Reu.

Nevezano za praznike Nikolija je od mame dobila brojne skupocene poklone među kojima je stan u Atini i Beogradu, i automobil.

Najromantičniji poklon dobila je Mia Borisavljević - ogromnog plišanog medveda.

- Moj omiljeni poklon - napisala je ona u opisu fotografije.

Leontina Vukomanović najviše poklona kupuje za ćerku.

- Lucija hoće ovo i ono, zavisi šta vidi na reklamama na televiziji. A onda je u pismu Deda Mrazu, koje su pisali u školi, napisala da bi volela da dobije tri činčile. Nije mi jasno kako se njih setila. A onda sam se dosetila da voli da ide u Pet centar da razgleda ljubimce, pa je verovatno tamo došla na tu ideju - rekla je Leontina, ali nije otkrila da li je ćerki ispunila želju i kupila joj činčile.

Ana Štajdohar za decu bira poklone koji razvijaju njihovu maštu. Sin Lav je još mali, a za ćerku Niu odabrali su Lego kockice.

- Nikola i ja svoju decu učimo umerenosti, pa biramo poklone koji mogu da razviju njihovu kreativnost. Zato smo ćerki poklonili novi set Lego kockica - otkriva Ana.

Sergej Ćetković kaže da je zahvaljujući svojim roditeljima dugo verovao u Deda Mraza, a sada poklonima obraduje usvojene ćerkice Milu i Lolu.

Za njih, ali i drugu decu, on sa suprugom Kristinom priprema crtani film koji će, kako veruje, zavoleti mnogi mališani.

Z. K. Munja

Ljubav najdraži poklon

Šaban Šaulić kaže da ne voli da se opterećuje kupovinom poklona, pa to rešava na drugačiji način.

- Ja im dam pare pa neka deca sama izaberu šta im se sviđa. Oni najbolje znaju šta im je najpotrebnije, a i meni je tako lakše - iskren je Šaulić.

Selma Bajrami kaže da najviše voli da sama sebi kupuje poklone, pa je sebe častila automobilom.

- Ljubitelj sam dobrih automobila i ne žalim novac kada je kupovina u pitanju, a najvažnija mi je bezbednost. Godinama sam na točkovima i smatram da teorija kako žene nisu dobri vozači uopšte nije tačna. Sama sebi kupujem poklone, drugi mogu da mi poklone ljubav i pažnju, to je najveći poklon, materijalno sama sebi plaćam - rekla je Selma Bajrami.

Hit u Holivudu

U Srbiji su među poznatim ličnostima sve popularniji skupoceni psi pomeranci. Jednog takvog je od Filipa Živojinovića dobila Aleksandra Prijović. Oduševljena pevačica poklonom se pohvalila na društvenim mrežama.
- Novi član porodice - napisala je pevačica uz simpatičnog psa, dok je Filip postavio video- snimak sa novim ljubimcem. Inače, ovi psi su pravi hit u Holivudu.







 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online