Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.12.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Program za Novu godinu: Šljokice, Nole i magija

Brojne srpske TV stanice koje emituju program i preko satelita i za ovu najluđu noć pripremile su bogat novogodišnji program. U skladu sa jubilejom - 60 godina postojanja RTS je pripremio program koji će zadovoljiti ukus i najprobirljivijih gledalaca od domaćih filmova i serija, svetskih blokbastera do brojnih muzičkih emisija "obučenih" u praznično ruho.

Pink promo
Samo neka se peva: Detalj iz programa RTV Pink

Najluđa noć počinje premijerom prve epizode serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", a potom sledi muzički program. Najpoznatiji pevači podsetiće publiku na brojne hitove, ali i nezaboravne teme iz serija "Kamiondžije", "Bolji život", "Vruć vetar", "Balkan ekspres", dečjih serijala "Kocka, kocka, kockica", "Muzički tobogan", "Poletarac", "Kolariću paniću".

Kroz zanimljive skečeve, posvećene uglavnom emisijama koje su u proteklih 60 godina gledane na programu nekada TV Beograd, a danas RTS-a, gledaoci će moći da vide šta sve može da se uraditi uz pomoć malo televizijske magije. Tačno u ponoć kad i počinje obeležavanje jubileja 60. godina RTS-a, gledaocima će sve najbolje u Novoj 2018. poželeti najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković. Tradicionalno, 1. januara RTS prenosi i veliki novogodišnji koncert Bečke filharmonije na drugom programu.

Grandovo narodno veselje

Kao i svake godine DM sat obiluje muzičkim emisijama, kao i emisijama kolažnog tipa. Prva televizija je pripremila zabavnu emisiju "Eksluziv specijal", kao i Grandovo novogodišnje veselje. Na velelepnoj Grandovoj sceni smenjivaće se najpopularniji pevači ove kuće od gazdarice Lepe Brene do Rade Manojlović, Milice Pavlović, Milice Todorović i mnogih drugih.

Za dobro raspoloženje, uz obilje muzike, pobrinula se i ružičasta televizija. Po već oprobanom receptu publici će ponuditi "Pinkovo novogodišnje narodno veselje", u kome će nastupiti Nikolija Jovanović, Goga Sekulić, Anabela Atijas, Mia Borisavljević, Jelena Kostov, Katarina Živković, Sandra Afrika, Marina Visković... Pesme sa novog albuma predstaviće Zorica Brunclik, a na sceni će joj se pridružiti Snežana Đurišić, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić, Šaban Šaulić, Dragan Kojić Keba, Mile Kitić, Radiša Trajković Đani, Šerif Konjević i mnogi drugi.

RTS/Promo
Svečano: Novogodišnji program na RTS-u

Premijera Nemanjića

Specijalan poklon za gledaoce RTS-a biće premijere prvih epizoda čak tri domaće serije. U novogodišnjoj noći na Prvom programu RTS-a od 20 sati gledaoci će videti dugo očekivanu prvu epizodu dramskog spektakla "Nemanjići - rađanje kraljevine", scenariste Gordana Mihića i reditelja Marka Marinkovića. Prva epizoda domaće kriminalističke triler serije "Pet" na programu je 1. januara, a 2. januara biće prikazan i poseban novogodišnji specijal popularne domaće serije "Komšije" uz dobro poznatu glumačku ekipu. RTS je pripremio i bogat filmski program, pa će tokom praznika gledaoci moći da vide film "Bez ljubavi", koji je ruski kandidat za Oskara, ostvarenje "Spektra", poslednji film iz ciklusa o Džemsu Bondu, ali i svih 14 drugih filmova iz serijala o najpoznatijem špijunu na svetu. Na programu su i filmovi "Trumanov šou", "Đangova osveta", TV premijera domaćeg filma "Inkarnacija", kao i "Santa Maria della Salute", "Tesna koža", "Ranjeni orao", "Paja i Jare", "Zona Zamfirova", "Montevideo, Bog te video" i "Montevideo, vidimo se".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online