Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 02.11.2017.
20:43
M. A. A

Smeh do suza uz Džonija

Sala se tresla od smeha, reči su koje nabolje opisuju nastup našeg čuvenog glumca Nikole Đurička sa njegovom stend ap komedijom "Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate" u Salbau Galus u Frankfurtu.

A. Čukić
Nikola Đuričko oduševio Srbe u Frankfurtu

Već sam početak ove stend ap komedije je mnogo obećavao i od prvog trenutka publika ga je dočekala aplauzom i glasnim smehom.

Tako su prisutni saznali šta je Džoni pevao u prvom razredu i kako je često prave reči nekih pesama menjao po sopstvenom nahođenju.

Tako je umesto da peva "...i kolo se lata" pevao "okolo salata", šta je pisac u pesmi Bijelog dugmeta gde se "...porađa kao srna na snegu" a ne "crnac na snegu" hteo da kaže, zašto neke dečje pesme imaju medicinski karakter, pre svega "Razbole se lisica", "Naš je zeka slomio nogu..."

U sat i po programa, Nikola je na fantastično šaljiv i simpatičan način prepričao događaje iz svog života.

Publika je ne skidajući osmeh sa lica saznala kako je jedva postao pionir, jer nije hteo da igra učiteljicinu koreografiju, i da je kasnije kao pionirski predvodnik izgubio 40-oro dece i nekako završio školu.

Saznali su i kako je protekla njegova baletska nastava na studijama glume, ali i kako je u vojsci postao ekspert za maske i čučavce...

Dok se muški deo publike "pronalazio" u Nikolinim pričama iz života i izuzetno šaljivim opisima realnih događaja, većina ženskih posetilica je tokom predstave bezuspešno pokušavala da spase razmazane maskare brišući suze izazvane smehom.

I posle svega može se slobodno reći, još jedan u nizu fantastičnih kulturnih događaja u gradu na Majni besprekorno organizovan od strane Aleksandra Saše Jovanovića i ekipe " Saša & Friends", koji su nastavili niz odličnih predstava.

Posveta za Andreu

I pored velike želje da dođe čak iz Holandije i prisustvuje predstavi, Andrea Sakić, nažalost, zbog porodičnih obaveza nije uspela u tome, pa je Saši Jovanoviću poslala sledeću poruku:

- Ćao, Saša!Jako mi je žao što nisam prisustvovala Nikolinom sinoćnjem nastupu u Frankfurtu, sigurna sam da je bilo sjajno. Nikolu jako volim i pratim, odrastala sam uz njegove filmove, ali njegova najdraža uloga mi je uloga Švabe u "Rodama". Zbog ljubavi sam se iz Bosne preselila u Holandiju i ovde živim svoj san praveći torte i kolače, što mi je velika strast koja se pretvorila u posao.

Ipak, Nikola joj se na lep i svojevrstan način zahvalio na nameri pisanom porukom.

Bravo za publiku

Pred početak predstave Nikole Đurička publici se obratio organizator Saša Jovanović "pozdravljajući ih i zahvaljujući im se u ime Sergeja Trifunovića". Naime, da podsetimo, na poslednjoj predstavi "Voz", protagonisti Voja Brajović i naročito Sergej Trifunović su se na samom kraju obratili prisutnima zbog mobilnih koji su prečesto zvonili i onih koji su defilovali kroz salu za vreme predstave, što je do sada, nažalost, bio slučaj u gotovo svim predstavama, zamolivši ih na izuzetno fin način da ubuduće imaju malo više obzira, jer to veoma ometa koncentraciju glumaca.
Ovog puta se publika može apsolutno pohvaliti, jer se nije čuo nijedan mobilni niti je iko povremeno izlazio iz sale.



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online