Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.10.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Zapad za život, Beograd za dušu

Poznate dame, kao i sve žene zbog ljubavi su spremni na sve, da promene mesto boravka, da žive na dve adrese i usklade privatan ni poslovni život. Iako je do pre neki dan govorila da se neće preseliti u Ameriku, glumica Jelisaveta Orašanin, koja se krajem juna udala za košarkaškog asa Miloša Teodosića, promenila je odluku. Ona ovih dana putuje u Ameriku kod supruga, a u Beograd će dolaziti zbog posla.

N. Đurović
Na relaciji Srbija- Amerika: Jelisaveta Orašanin

- Ne pričam o privatnom životu, već samo o poslu. Kada budem imala predstave biću u Beogradu - kazala je Jelisaveta.

Zahvaljujući filmu Emira Kusturice "Crna mačka, beli mačor" Branka Katić započela je da gradi inostranu karijeru, udala se za britanskog reditelja Džulijana Farina s kojim ima dva sina. Iz Amerike su se preselili u Englesku, a potom i u Ameriku.

- Nije u opciji da se vratim sa suprugom i decom u Beograd. Meni je uvek lepo da dođem kući, moj suprug i sinovi takođe vole moj rodni grad, ali o povratku još ne razmišljam. Toliko se toga promenilo otkad sam otišla. Moj suprug Džulijan obožava našu opuštenost, humor i domaću kuhinju - rekla je svojevremeno Branka.

N. Đurović
Dolazi povremeno: Branka Katić

Daljina je učinila svoje

Ljubinka Klarić jedno vreme je živela u Americi zbog posla supruga Nebojše. Rodila je sina Konstantina, i nedavno se vratila u Srbiju.
- Ovde su mi porodica, prijatelji, karijera, nisam bila spremna da tamo krenem od početka. Realno, nisam imala šta tamo da radim - kazala je Ljubinka, koja je u međuvremenu stavila tačku na brak sa Nebojšom.
- Daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi svoj posao koji je započeo u Americi pre nego što smo mi ušli u vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu - rekla je Ljubinka.

Glumica Marija Karan već godinama živi u Los Anđelesu gde je zasnovala porodicu sa holivudskim producentom Džoelom Lubinom. U Beograd dolazi s vremena na vreme sa sinom kako bi videla porodicu i prijatelje. Lepa glumica ne krije da je nekad uhvate trenuci nostalgije.

- Prošlo je mnogo godina otkad sam napustila Beograd, ali ljubav prema njemu je slepa. Za mene će on uvek biti najlepši grad na svetu - rekla je Marija Karan.

Uspešnu glumačku karijeru Ana Franić napustila je preko noći, a prijatelji, porodica i kolege bili su iznenađeni kada im je glumica saopštila da posle samo nekoliko meseci veze sa roniocem Markom Ižakovićem, odlučila da napusti rodni Beograd i odseli se u Split.

- Nedostaju mi najbliži, prijatelji, ulice, podzemni prolazi, mirisi, to je valjda ono što čini jedan grad vrednim življenja u njemu. Da, nedostaje mi moj Beograd - rekla je Ana.

A. Čukić
Vratila se kući: Ceca Bojković

Povratak

Glumica Svetlana - Ceca Bojković nedavno se vratila iz Finske, gde je provela pet godina. Naime, jedna od naših najboljih glumica u Helsinki je otišla da živi zbog supruga Slavka Kruljevića, koji je u ovoj skandinavskoj zemlji bio ambasador.
- Kad nešto odlučim, ja skačem u vodu. Da sam mlađa verujem da ne bih bila spremna, ali sada imam osećaj da se sve dešava u pravo vreme - rekla je Ceca Bojković, koja se u Srbiju vratila pre nekoliko meseci i odmah zaigrala u pozorištu.
Gala Videnović živi na relaciji Amerika-Srbija. Godinama se o njoj ništa nije znalo, a onda je sve češće počela da dolazi u Beograd, da dobija uloge...
- Muka mi je više da odgovaram na ista pitanja. Beograd nikad nisam napustila - rekla je jednom prilikom Gala.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online