Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 22.09.2017.
00:55
Vesti A

Od ljubavi do suda: Rat do kraja "za dobro" deteta

Severina Kojić (45) i njen bivši partner i otac njenog deteta Milan Popović nastavljaju rat oko zajedničkog sina, petogodišnjeg Aleksandra. Pod parolom "za dobrobit deteta" bivši ljubavnici se već godinama sude oko svega i svačega.

V. Sekulić
Piše tužbe: Milan Popović

Kako pišu beogradski mediji, Popović je konačno uspeo da izdejstvuje da slike njihovog sina na društvenim mrežama više ne sme da objavljuje pevačicin suprug Igor.

Odlukom suda u Zagrebu, Igoru je zabranjeno da na svojim profilima na društvenim mrežama kači fotografije Aleksandra, iako su advokati pevačice tvrdili da on kao njen muž živi pod istim krovom sa mališanom, i brine o njemu. Ali, sud je presudio u korist Popovića, jer smatraju da je to u najboljem interesu deteta.

Međutim, Severinin menadžer i prijatelj Tomica Popović tvrdi da to nije tako.

- Istina je da je doneta nepravomoćna sudska odluka koja Popoviću omogućuje da u tužbi protiv Igora Kojića svoje dete zastupa samostalno. Severina se žalila, jer smatra da to nije u interesu deteta, što je u jednom od sličnih postupaka potvrdio i dečakov staratelj imenovan od strane suda. Sve ostalo nije istina. Popović je već tri postupka pokrenuo protiv Severine zbog objavljivanja slika deteta na društvenim mrežama, i sva tri izgubio jer je sud procenio da nema ništa štetno u tome - kazao je Petrović za hrvatske medije.

I zaista, na Instagram nalogu Igora Kojića i dalje stoje fotografije Severine i mališana od letos.

Sudski sporovi, kojima se više i ne zna broj, između Severine i Milana traju već godinama. Bitka za starateljstvo trajala je mesecima, "pucalo" se iz svih oružja, svako je dokazivao svoju stranu priče... Popović koristi svaku priliku da presavije tabak i tuži bivšu dragu, od izbora vrtića za mališana do tužbi za klevetu, dok ona pak otpočetka nije bila zadovoljna visinom alimentacije (oko 1.000 evra) koju dobija za dečaka. Aleksandra, koji ima pet godina, niko ništa ne pita, ali nema sumnje da će mu za koju godinu, kad odraste, sigurno najviše smetati loši odnosi oca i majke, nego bila šta drugo.

Z. K. Munja

Od ljubavi do suda

Ljubav Severine i Milana planula je krajem 2010. godine. Upoznali su se kad mu je ona pevala na rođendanu, i već posle nekoliko dana zbog njega je ostavila verenika Slavka Šajinovića. U početku je sve bilo idilično, Severina je ostala u drugom stanju i u februaru 2012. rodila sina Aleksandra. Tada su započeli i problemi, par se rastao, a njih dvoje završili su na sudu u bespoštednoj borbi oko deteta. I dok Milan koristi svaku priliku da oplete po Severini, ona ćuti. Ćutala je na sve njegove prozivke, čak i kad je izjavio da ju je smuvao iz opklade, čak i na njegove cinične opaske nakon što je izgubila bebu sa suprugom zbog stresa oko sina. Ćuti i sada, u sudnicu šalje advokate, i nada se da će ga dobro klepiti po džepu za sve.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online