Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.07.2017.
23:23
S. Đurić - Vesti A

I jahta na meti lopova

Leto je idealno vreme za - lopove. U vreme godišnjih odmora mnogi domovi su prazni, pa eto prilike pljačkašima da se ovajde. Na meti su posebno poznate ličnosti i pevači koji zarađuju više od običnih ljudi, pa su i njihovi domovi bogatiji. Ali, nisu samo kuće na meti.

A. Čukić
Sve je u redu: Lepa Brena i Boba Živojinović

Tako su Lepa Brena i njen suprug Slobodan - Boba Živojinović umalo ostali bez svoje jahte usidrene u Rijeci u Hrvatskoj. Lopovi jesu pokušali da ukradu brod, ali nisu uspeli, a osujetili su ih čuvari u marini.

- Svašta se dešava, ali naša jahta ima odličnu posadu tokom cele godine. Tako nešto nama ne može da se dogodi. Evo, baš smo sad na brodu i uživamo - rekao je Boba za beogradske medije.

Navodno se radi o trojici lokalnih mladića koji otimaju jahte usidrene u Rijeci i Opatiji, kako bi se nekoliko sati vozali po moru.

M. Todorović
Sve rekao policiji: Nikola Grbić

Za razliku od Brene, selektor srpske odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić na meti pljačkaša i lopova bio je čak tri puta, i to za kratko vreme. Ostao je bez automobila koji su mu drski lopovi ukrali ispred porodične kuće u Beogradu. Njemu su prvo opljačkali dom, pa su njegovoj supruzi ukrali novčanik, da bi na kraju ostao i bez svog rendž rovera.

- Nisam jedini kome su ukrali auto ili opljačkali kuću. Sve što sam imao rekao sam policiji i zaista ne bih govorio o detaljima i kolika je materijalna šteta. Siguran sam da policija radi sve što je u njihovoj moći da nađe krivce. Ja samo želim da sve ovo što pre zaboravim - rekao je Grbić.

Svašta bi bilo

Dragica Radosavljević Cakana samo je na nekoliko sati sa suprugom napustila kuću, što je bilo dovoljno da je opljačkaju.
- Bila sam u šoku kada smo po povratku zatekli ispreturane stvari po celoj kući. Odneli su nam nakit, satove, garderobu, oružje i drage uspomene. Da sam naletela na lopove svašta bi bilo. Iako imam postavljene kamere, džaba je - pričala je tada Cakana, koja je posle pljačke postavila nove kamere i alarmne sisteme.

Lepa Lukić preživela je pravu dramu kada su lopovi pre nekoliko meseci upali u njen stan, opljačkali je, i to dok je ona spavala u susednoj sobi.

- Da sam se slučajno probudila i zatekla ih kako mi preturaju po stvarima i traže novac, ko zna šta bi mi uradili. Sreća u nesreći je što su našli pare i otišli pre nego što sam se probudila. Da nisu našli pare, sigurno bi me probudili i tukli da im otkrijem gde čuvam novac - rekla je tada Lepa za "Vesti".

Zbog stresa joj je skočio krvni pritisak, pa je morala da interveniše Hitna pomoć.

Ne boje se nikoga

Traumatično iskustvo sa lopovom imala je i Gordana - Goca Lazarević, koja je mirno sedela u jednoj sobi i gledala televiziju, dok je lopov bio u drugoj.
- Kako je moglo da bude, još sam dobro prošla. Ko zna šta bi se dogodilo da sam ga videla. Strašno je kad ti neko nepoznat uđe u kuću dok si ti tu. Ne znam kako se usudio. Sva svetla su bila upaljena, TV je bio pojačan. Lopov je došao sa terase i uzeo je ono što je bilo na stolu. Ne mogu da verujem da se oni ne boje nikoga i ne prežu ni od čega. Nije ovo prvi put da sam na meti lopova. I ranije sam imala "nepozvane goste", ali tada bar nisam bila u kuću - rekla je tada Goca.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Proročanstva Baba Vange
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online