Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 07.07.2010.
01:04
pressonline.com A

Ričards: Mik je manijak! Džeger: Kit je senilan!

Autobiografija gitariste "Rolingstonsa" Kita Ričardsa "Život", u kojoj iznosi brojne tajne iz prošlosti benda, nije još ni izašla, a već je izazvala pravu buru. Pevač grupe Mik Džeger je besan što Kit piše o njegovim ljubavnim poduhvatima, kao i o obilnoj upotrebi droga.

Zbog toga je menadžment benda navodno zamolio Kita da malo "ublaži" svoja sećanja, ali on je ostao neumoljiv. Knjiga, za koju će 66-godišnji Ričards od izdavačke kuće "Little Brown" dobiti 4,8 miliona funti, izlazi u oktobru.

"Ispravnost" mozgova pod znakom pitanja, ali slava "Rolingstonsa" nepomućena: Mik Džeger, Ron Vud, Kit Ričards i Čarli Vats
 


Mik nije želeo da ostane nem na novu knjigu svog dugogodišnjeg prijatelja s kojim se upoznao još kada je kao dečak pohađao školu u engleskoj pokrajini Kent.

- Biće to jako interesantno štivo. Uvek sam, naime, mislio da je dosta bitno da se sećaš nečega da bi o tome mogao da pišeš - otrovno je prokomentarisao Mik.

Pri tom je jasno ciljao na činjenicu da je Kit godinama koristio teške droge i svakakve opijate, kao i da je pre četiri godine pao s kokosa na Fidžiju, pa je morao da operiše mozak.

Ričards je zauzvrat optužio svog prijatelja da je sujetan i manijak koji sve mora da kontroliše.

- Totalni je "kontrol frik" i tu nema pomoći. Mik je manijak. Čim ujutro ustane, već visi na telefonu i nekoga zove. A ja sam, svako jutro kad se probudim, srećan što sam uopšte živ i trebaju mi tri-četiri sata da dođem k sebi - rekao je Kit.

On i Mik oduvek su se svađali zbog svojih, ne baš lakih, karaktera, koji su zapravo i doveli bend do takvog uspeha. Jedna od najžešćih svađa između njih dvojice koja je nedeljama odjekivala medijima, bila je ona kad je Džeger 2003. godine trebalo da primi titulu sera.

- Ne želim da izađem zajedno na pozornicu s nekim ko nosi j..... krunu i hermelin. To je sasvim u suprotnosti sa samom srži "Rolingstonsa" - besneo je tada Kit pozivajući se na antidržavnu ideologiju benda.

Džeger je odgovorio da je Kit poput deteta koje nije dobilo sladoled. Dvojica 66-godišnjaka i dalje se svađaju poput dvojice dečaka, a u maju su se opako zakačili zbog filma "Stones In Exile" koji je promovisan na filmskom festivalu u Kanu. Ričards je tada optužio Mika da je vrlo arogantan i nepristojan i da ignoriše film.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.10.2011. 21:49
senilni starci.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online