Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.05.2017.
21:56
Vestionline, mondo rs A

Prvi intervju posle razvoda: Bred je samo jednom pomenuo Anđelinu

Bred Pit dao prvi intervju od razlaza od Anđeline Džoli i pozirao za naslovnu stranu uglednog magazina. Otvorio dušu, a bivšu ženu pomenuo jednom. "Imam najčistiji urinarni trakt u Los Anđelesu", kaže on o trenutnom zdravstvenom stanju.

Reuters
Žali što je previše pio: Bred Pit

Iza njega je turbulentna godina, godina u kojoj je brak sa Anđelinom Džoli završio krahom. Cela planeta "učestvovala" je u svakoj informaciji koja se pojavila u vezi sa najpoznatijim holivudskim parom, da bi sada taj odnos ušao u mirnije vode.

Bred Pit je tokom intervjua za GQ magazin samo jednom pomenuo ime svoje doskorašnje supruge, preporučivši ljudima da pogledaju njen novi film o Kambodži - "First They Killed My Father".

- Trebalo bi da pogledate novi Endžin film - rekao je 53-godišnji glumac.

Mogao sam da se takmičim sa Rusom

Bred se tokom intervjua potpuno "otvorio", priznavši da je imao velikih problema sa alkoholom, ali i sa drogom.

- Pio sam previše. Vremenom je to postalo problem. Iskreno, mogao sam bez problema da se takmičim sa nekim Rusom u ispijanju vodke. Bio sam profesionalac, bio sam dobar - rekao je glumac i dodaje da je srećan što je sada taj period iza njega: "Ponovo imam osećam u prstima".

Upitan kako je prestao da pije, odgovorio je, prethodno ispivši gutljaj soka od brusnice: 

- Ne želim više nikada da proživljavam taj dan.

Duhovito je dodao:

- Trenutno imam najčistiji urinarni trakt u Los Anđelesu.

Baš mi se sviđa terapija

I dalje ide na terapije odvikavanja od alkohola, ali i na redovne mentalne seanse, priznajući da je za razvod sam kriv. 

- Često kažem pogrešnu stvar, često na pogrešnom mestu u pogrešno vreme... Trudim se da budem bolji, zaista se trudim... Znate, počeo sam terapiju. Baš mi se sviđa! Promenio sam dva terapeuta, dok nisam našao pravog - kaže Pit. 

Umro posle razvoda 

Posle raznoraznih informacija u medijima o tome ko je kriv, šta se desilo, skandala... njihov odnos sada je mnogo "zdraviji". Ali, Bred sada priznaje da je razvod doživeo kao smrt.

- Kažu: Ako voliš nekoga, pusti ga. Sad znam šta to znači, jer sam to doživeo. To znači voleti bez prava na vlasništvo. To znači ne očekivati ništa zauzvrat, bezuslovna ljubav...

Ispričao je i da se posle razvoda od Anđeline bukvalno srušio na pragu kuće svog prijatelja u Santa Moniki.

- Tužno je bilo - rekao je Bred Pit, dodajući da je zadovoljan što je odnos sa bivšom suprugom ušao u mirnije vode i što provodi vreme sa decom (imaju ih šestoro).

- Deca su veoma kompleksna bića. Primaju sve i zato im treba objašnjavati sve. I njih morate da slušate - kaže on. 

Reuters
Mogao sam da se takmičim sa Rusima

Svako jutro...

Ali, kuća je sada prazna. Bred svakog jutra uradi istu stvar:

- Čim se probudim odem i zapalim vatru. I pred spavanje isto. Jer, tako osećam život u kući.

Negirao je mišljenja da su dešavanja u njegovom životu posledica sredovečne krize, navodeći da je i ranije uzimao alkohol i drogu.

- Od kako sam završio srednju školu, ne mogu da se setim nijednog dana da nisam pio ili da nisam nešto "uzeo". Kada sam zasnovao porodicu, prestao sam sve osim da pijem. Ipak, pio sam previše - otvoreno će Bred. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online