Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.05.2017.
15:48
Vestionline, alo A

Pevač silovao 14-godišnju devojčicu!

Neimenovana britanska pop legenda je pod istragom zbog navodnog silovanja 14-godišnje devojčice.

pixabay.com
Silovana u hotelskoj sobi (Foto: Ilustracija)

Upućeni tvrde da je pop zvezda u šoku nakon što se na internetu pojavio video u kom navodna žrtva imenuje silovatelja, čiji identitet ne sme da se objavi.

Pop zvezda još nije uhapšena, ispitana ili optužena, ali kako pišu britanski mediji, u panici je da će joj ove optužbe uništiti reputaciju, prenosi 24sata.

Napad se navodno dogodio 70-ih godina prošlog veka posle koncerta, kada je po devojku i njenu prijateljicu koje su stajale u prvom redu, došao telohranitelj i pozvao ih u hotel kod pop zvezde.

Navodna žrtva kazala je da je bila omamljena šampanjcem pre silovanja koje joj je obeležilo život. Ona je sebe opisala kao naivnu 14-godišnja devicu, a novinaru "Sana" je rekla da se do tada nikad nije ni poljubila, kao i da nije razumela izraz na pevačevom licu kada je doživeo orgazam.

Htele su samo autogram

Devojke koje su tada imale 13 i 14 godina, otišle su u hotel u nadi da će dobiti autograme. Britanski mediji pišu da je telohranitelj u hotelu razdvojio devojčice, a navodnu žrtvu odveo u apartman gde su, osim zvezde, bili još jedan muškarac i jedna žena, takođe poznate osobe.

Žena, koja je sada u 50-im, je ispričala da je nakon ulaska u apartman ponuđena čašom šampanjca uz reči da popije "kako bi postala deo ekipe".

Sledeće čega se seća bilo je da je pevač spušta na krevet.

- Njegov ogrtač je već bio na podu. Ja sam bila u kostimu. On ga je otkopčao. Na početku je sve bilo nežno, ali se ubrzo pretvorilo u bolno i grubo iskustvo, nimalo prijatno - kazala je žrtva i dodala da joj je pevač rekao da je neće boleti ako se opusti.

Posle toga - ništa nije isto 

Ona je izašla iz sobe bez autograma, pa se potom vratila po njega. Pevač joj je dao autogram, pomazio je po glavi i rekao da će ostati u kontaktu!

Ona tvrdi da je postala opsednuta tom zvezdom i da kasnije nije mogla da ima normalan odnos s muškarcem. Ona je prvi put prijavila silovanje 2013. godine, istraga je otvorena 2014, ali je šest meseci kasnije zatvorena.

Ponovo je otvorena pre mesec dana, a portparol policije je rekao da na slučaju rade javni tužilac i policija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online