Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 19.02.2017.
20:56
alo.rs, Vestionline A

Okršaj pevačica: Zar ovakav rečnik ima majka odraslog deteta?

U "Pinkovim zvezdama" došlo je do žestoke svađe između Zorice Brunclik i Maje Nikolić. Brunclikovoj smetaju Mariji komentari koji često imaju seksualnu konotaciju, što je ne primereno za jedno muzičko takmičenje, smatra Zorica.

youtube.com/Pinkove Zvezde
Zorica Brunclik se posvađala sa Majom Nikolić ali ovog puta nije napustila crvenu stolicu

Do verbalnog obračuna došlo je posle nastupa kandidata Alekse Rabrenovića.

- Daću ti glas samo zato što si rekao da je Dara najbolja riba! - našalila se Dragana Mirković, a Maja se nadovezala:

- Simpatičan si. Mnogo mi je slatko što sve vreme gledaš u Daru, ona ti je stvarno inspiracija. U nas nisi ni pogledao, kao da ne postoji ova druga strana!

Ovo je zasmetalo Zorici pa se, pre nego što je ocenila Aleksin nastup, obratila Maji oštrim tonom.

- Vreme je da stavimo tačku na ovakvo Majino ponašanje, jednom za svagda. Njene neukusne opaske upućene na račun kolege, pa majki Crne Gore da svi sinovi puštaju brkove da bi ličili na svoje majke, a feljtoni o meni, mojoj gluposti i neobrazovanju su za tabloide. Nije da hoću da ćutim, ali ne želim da ulazim sa Majom u bilo kakvu raspravu zato što to nije moj nivo - rekla je Zorica i nastavila:

- Njene opaske sa seksualnom konotacijom upućene Kaliniću i Šabanu prevazilaze svaku meru! Ne slažem se sa tim, a ne mogu ništa da uradim. Ona svojim rečnikom devalvira čitav žiri i ovaj serijal, imam hrabrosti to da kažem. Vrhunac neukusa jedne žene koja ima odraslog, punoletnog sina je reći mu: "Okreni se za mene jer imaš divnu guzu". Ja sam nemoćna jer imam ugovor s produkcijom u kom zaista nisam mogla da predvidim da ćemo imati člana žirija koji je opterećen mnogim stvarima tako da moje ćutanje nije znak odobravanja. Ćutim zato što sam nemoćna. Mislim da nikome ovde ne prija Majino ponašanje - završila je Zorica i dobila gromoglasan aplauz.

Potom se publici i ostalim članovima žirija obratila i Maja Nikolić.

- Imam repliku. Ovo nije parlament, niti skupština. Ovo je zabavni šou program i ko nije došao da se igra mora ponovo u prvi razred. Ne samo da bi imao vokabular za muzičke žargone i da bi se obrazovao. Na moj nivo se ne spušta već se uzdiže. Ja zaista nisam kriva što nije dobila crvenu fotelju u neko gore ili bolje vreme nego danas. Nisam kriva za nečije neispunjene snove i ne volim osobe koje ne umeju da se šale na svoj, ni na tuđ račun. Apsolutno nisam kriva ni što neko ne može intelektualno da mi parira. Svaki član žirija sebe predstavlja na način kako misli da treba, a ja se toliko dobro osećam ovde - objasnila je Nikolićeva ali je umesto aplauza dobila uzvike.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online