Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 24.06.2010.
08:56
Vestionline A

Lejdi Gaga kao komentator SP-a

Popularni britanski satirični sajt "NewsArse“ (koji izgledom potpuno imitira BBC) zamislio je kako bi izgledalo da im je izveštač sa Svetskog prvenstva u fudbalu Lejdi Gaga. Prenosimo članak od reči do reči.

Leji Gaga i novi "look": Ah te vuvuzele

Dobar dan, ljubitelji sporta! Ja apsolutno obožavam Svetsku seriju fudbala (soccerball-a) u ovom trenutku - drama, uzbuđenje, šarolika garderoba koju nose mudro odabrani BBC-ovi gosti u studiju.


Najviše priče dosad je bilo o tradicionalnim vuvuzelama koje se mogu čuti na svakoj utakmici i na svakoj ulici i u svakom gradu - i mnogi navijači širom sveta izgleda misle da one zvuče kao mnogo loš školski koncert, ili pilot kamikaza koji se bez prestanka obrušava - ali ja moram reći da ih apsolutno obožavam!


Mislim da su vuvuzele čudesne. Već planiram da ih iskoristiti za moj sledeći album - ne za sviranje, nego ću ih nositi kao šešir. To je izgled koji mogu sasvim dobro da iznesem - ali neću da ispadne da ja sama duvam sebi u trubicu (što ionako ne mogu jer je nemam i svi koji kažu drugačije su lažovi).


Mislim, ko smo mi da kažemo Afrikancima da je njihovo monotono duvanje u te trube uvreda za naše uši? Niko, eto ko. Zato ni ja ne slušam ljude koji kažu da sam ja uvreda za njihove uši. Svako ima pravo da proizvodi užasnu buku. Ja samo imam sreće što se moja buka prodaje na ajTjunu.


Sledeći put kad vam zatraže dve funte mesečno koje će ići u Afriku, setite se, bez vašeg dobrotvornog priloga njihovi plastični instrumenti bili bi ograničeni na samo jedan ton koji para uši.


Ovde u SAD slavili smo našu pobedu od 1:1 nad Velikom Britanijom kao i mnoge druge pobedničke pat-pozicije u našoj slavnoj istoriji. Ja sam malo premlada da se setim naše pobede nad Severnim Vijetnamom, ali su mi rekli da je taj rezultat bio otprilike isti kao ovaj.


Kladila sam se s Lili Alen da će se ona koja izgubi skinutu na Oksford Stritu - pa gospođice Alen, nadam se da ste od reči i da će vaš polni organ mahati od Regent Strita do Bond Strita pre kraja nedelje!

Kao i mnoge među vama, i mene je razočarao nedostatak akcije pod košem u sučeljavanjima koja smo dosad videli. Uvek sam tvrdila da bi fudbal (soccerball) bio bolji da smeš da uzmeš loptu u ruke i trčiš s njom, i nisam videla ništa što bi me uverilo u suprotno. Baš sam pre neki dan pričala sa Sepom Blaterom koji je koristio pisoar pored mog i on se saglasio sa mnom - pravila samo što nisu promenjena!

Dobro, a sad moram ići da gledam Novi Zeland protiv Slovačke, a čujem da su hobiti iz Mordora jako ukusni.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online