Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.12.2016.
16:58
Vestionline A

Brkovi ispraćaju 2016. godinu na koncertu u Beogradu

Popularni zagrebački bend nastupiće 30. decembra u Magacinu Depo.

Promo (Strangefear)
 

Novogodišnji koncert popularnog zagrebačkog pank rok - turbo folk sastava Brkovi biće održan u petak 30. decembra 2016. godine u Magacinu Depo (Travnička 3). Kao predgrupe nastupiće pančevački horrorpunk/rockabilly bend Goatmare & The HellSpades i Scordisci, keltska pank grupa iz Beograda, a kao specijalni gost pojaviće se Goran Biševac – Biške.

U karijeri dugoj 12 godina, Brkovi uspešno stvaraju jedinstveni miks pank roka, hard roka, folka, hevi metala i regea, koji je duhovito spakovan u melodičnu celinu koju sami nazivaju „turbopunkfolkwellness i spa“. Po svim svojim osobinama, to je pravi pank rok bend. Umesto pravim imenima članovi se predstavljaju nadimcima, a albume nude besplatno. Ono po čemu se razlikuju od drugih je to da je ovaj sastav uobičajenu društvenu i političku tematiku panka zamenio ljubavnim tekstovima uglavnom tipičnim za turbofolk i zabavnu muziku.

Brkovi su nastupali širom regiona, ali i Evrope. Početkom ove godine objavili su novi album, šesti po redu, pod nazivom „Torzo Dade Topića“, a potom su ga trijumfalno promovisali širom regiona na samostalnim koncertima i festivalima.Već rade na novim pesmama, koje njihovi fanovi željno iščekuju.Na koncertu u Magacinu Depo publika će biti u prilici da čuje presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.

Goran Biševac - Biške je započeo muzičku karijeru kao bubnjar krajem osamdesetih godina prošlog veka i svirao je sa mnogim rok bendovima. Pevač je grupe Pero Defformero od njenog osnivanja. Aktivno se bavi sviranjem, pevanjem i studijskim radom, a sarađivao je i gostovao na mnogim albumima drugih bendova, kao što su Goblini, Piknik, Horror Piknik i Bele Lale. Kada, pored mnogih drugih angažmana, uspe da uhvati vremena, pojavljuje se i kao solo pevač pod imenom Biške. Potpisan kao Horror Biške objavio je pesmu „Masovna sarana“, koja je zabeležila milionsku posetu na sajtu YouTube.

Goatmare & The Hellspades su horrorpunk/rockabilly bend iz Pančeva. Njihov stil se odlikuje kombinacijom melodičnosti i vesele atmosfere sa morbidnim i mračnim tekstovima. Poslednji album ovog sastava proglašen je za jedan od najboljih albuma u 2013. godini, poizboru Nocturne media. Novi album „Decomposed“ biće objavljen za nekoliko meseci.

Scordisci su keltski pank bend iz Beograda, oformljen 2014. godine. Sastavljen je od osmoro mladih ljudi povezanih ljubavlju prema irskoj tradiciji i muzici, kao i prema panku, a želja je bila da se sceni irske muzike u Srbiji doda grupa sa agresivnijim i tvrđim zvukom.

Ulaznice za koncert Brkova, u produkciji Strangefear-a, nalaze u prodaji, po ceni od 1000 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigs tixa.

FB event: www.facebook.com/events/190329601405730

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online