Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.11.2016.
09:00
alo.rs A

Soraju priveli na trežnjenje: "Naduvala" 3,5 promila!

Starleta Soraja Vučelić proslavila je 30. rođendan, a parti koji je organizovala u jednom prestoničkom klubu završio se u policijskoj stanici.

A. Čukić
Manje vina, manje vina: Soraja Vučelić

Posle noćnog provoda, koji je potrajao do ranih jutarnjih sati, Vučelićevu je privela policija, pošto je vozila u alkoholisanom stanju, a u krvi je imala 3,5 promila alkohola.

Kako saznajemo, patrola je Sorajin luksuzni BMW zaustavila u ulici Vojislava Ilića i istog trenutka su joj dali alko-test. Kada su videli rezulatat, nisu časili časa, već su je istog trenutka priveli da se trezni u ćeliji.

- Rođendansko slavlje bilo je fenomenalno, ali je sve palo u vodu onog trenutka kada je Soraja završila u policijskoj stanici. Na slavlju koje je oragnizovala u jednom klubu pojavili su se svi njeni prijatelji. Pre nego što je došla u klub, ona je sa prijateljicama bila na večeri, a potom su se zajedno zaputili u klub. Vidno raspoložena i u kratkoj haljini, ona je đuskala čitavu noć, dok je ujedno ispijala šampanjac, koji joj je nešto kasnije došao glave. Torta je bila u obliku najnovijeg modela "ferarija", sa kojeg je na sve strane izbijao vatromet - otkriva Sorajina prijateljica koja je sa njom slavila ulazak u četvrtu deceniju života.

- Popili smo dosta te večeri i nismo razmišljali da se vratimo taksijem kući, već smo sele u auto, koji je ona vozila. Na pola puta do stana zaustavila nas je policija radi rutinske kontorle i Soraja je u tom trenutku imala nešto više od tri promila alkohola u krvi. Odmah ju je policajac zamolio da pređe na drugo sedište i rekao da će je on odvesti do policijske stanice, gde će morati da provede nekoliko sati kako bi se otreznila. Ona se u prvom trentuku bunila, ali je nakon ubeđivanja sa policajcem odlučila da popusti. Tamo je bila skoro pet sati, a pored toga je dobila i kaznu zbog vožnje u alkoholisanom stanju - dodaje prijateljica.

A evo šta je Soraja rekla:

- Bila je to jedna od najlepših žurki u mom život. Za svaku situaciju u životu postoji prvi put, pa tako i za ovu u policiji. Nisam znala koliko sam imala promila, ali sam imala u vidu da mogu da vozim bez problema, što sam do poslednjeg trenutka dok me nisu priveli radila. Ovo mi je pouka za sledeći put, da treba da pazim kako i šta radim - rekla je Vučelićeva za list "Alo".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online