Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.09.2016.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Posle snimanja na moto trke

Poslednjih godina poznate ličnosti su postale veliki zagovornici zdravog života. Paze šta jedu, rekreativno se bave raznim sportovima, od tračanja do vožnje bicikla.

A. Čukić
Vozi BMW 1.200: Natatša Ninković

- Trčim, idem u teretanu, na bazen. Volim ujutro da šetam. S obzirom na to da se na sceni mnogo krećem i pevam, to zahteva snagu pa mi je kondicija neophodna. A upravo šetnje i rekreacija doprinose dobroj formi. Nekoliko nedelja pre svakog velikog koncerta sa ekipom se obično povlačim van grada u karantin kao da smo pravi sportisti. Tu se opuštam i pripremam za nastupe - kaže Zdravko Čolić.

Saša se hvali mišićima

Glumac Saša Joksimović, mlađi brat Željka Joksimovića, oduševio je brojne dame kada je na Instagram okačio fotografiju na kojoj je go do pojasa sa jasno definisanim mišićima.
- U teretenu idem iz ličnog zadovoljstva, ali zbog uloga - rekao je Saša.

Da nije postao vrstan muzičar, Miša Mijatović bi žario i palio na fudbalskim terenima.

- Veliki sam zaljubljenik u muziku, ali i u fudbal. Bila je to borba u meni i za šta da se opredelim. Jedno vreme sam i igrao fudbal i bavio se muzikom, ali je postalo naporno, pa sam morao da se opredelim, a pobedila je muzika. Međutim, nisam se odrekao lopte. Bio sam član estradne fudbalske reprezentacije Jugoslavije i odigrao sam na stotine utakmica. Sa našom reprezentacijom 1999. godine igrao sam protiv Lokomotive u Moskvi. Utakmica je bila humanitarnog karaktera, a rezultat nerešen - 5:5. Umalo nisam dobio nervni slom kada su mi kolege objasnile da je pao dogovor da se utakmica namesti i završi nerešeno - kaže Miša Mijatović.

Z. K. Munja
Voda mu prija: Saša Matić

Saša Matić vodi računa o svojoj kondiciji, a najviše mu prija plivanje na bazenu.

- Redovno plivam na bazenu. Vodim računa o fizičkoj kondiciji, ne sme čovek da se zapusti, jer je sportska kultura izuzetno važna. Svima nam je dato na volju da izaberemo način života koji ćemo voditi. Ja sam shvatio da mi ovakav život najviše prija. U odličnoj sam kondiciji zahvaljujući sportskim aktivnostima, odnosno plivanju - rekao je svojevremeno Saša Matić. Glumica Nataša Ninković uživa u brzim vožnjama, a njeno omiljeno prevozno sredstvo je motor vespa pijađo. Kada odlazi na moto-trke, ona vozi BMW 1200.

Jelena igra tenis

Jelena Ristić Lalović godinama se aktivno bavi sportom i do pre nekoliko meseci bila je i direktor Starog DIF-a.
- Još kao devojčica trenirala sam ritmičku gimnastiku i stekla brojne korisne navike. Između ostalog kako da pravilno držim telo. Igrala sam kao tinejdžerka strit basket, ali košarku sam trenirala u Crvenoj zvezdi. Zahvaljujući stalnim vežbama i održavanju fizičke kondicije lakše sam i nastupala. Igram i tenis, pa se nadam da će i moj sin Stefan biti teniser - rekla je jednom prilikom Jelena.

- Prilično sam uspešna u trkama s BMW 1200. Posle 40. rođendana sam počela s tim - kaže Nataša.

Severina Kojić, koja već gazi petu deceniju, izgleda upola mlađe i to baš zbog redovnih treninga koje ne propušta bez obzira na to gde se nalazi.

- Volim da vežbam, i to svaki dan. Uglavnom radim vežbe na podu bez većih opterećenja i tegova, jer ne želim da imam izražene mišiće već da samo budu definisani i zategnuti. Vežbe mogu da radim bilo gde u kući, hotelskoj sobi ili u prirodi - rekla je jednom prilikom Severina Kojić. Sportski tip je i Mile Kitić, koji svaki slobodan trenutak provodi na teniskim terenima.

- Obožavam tenis, on je moja strast. Na svojoj dobroj fizičkoj kondiciji mogu da zahvalim upravo tenisu, ali i fudbalu. Ta dva sporta su mi najomiljenija, posebno tenis zbog godina u kojima se nalazim - rekao je Kitić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online