Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.08.2016.
06:13
D. Petrović - Vesti A

Mediji uzalud "razvode" Novaka

Privatni život vrhunskih sportista često je na meti svetskih medija. Prati se svaki njihov korak, ko sedi u ložama i na tribinama, a poslednjih dana na meti je najbolji svetski teniser Novak Đoković. Kako piše italijanski sportski list "Gazeta delo sport" razlog za lošu igru prvog reketa sveta poslednja dva i po meseca su problemi u braku.

M. Todorović
Jači od tračeva: Jelena i Novak Đoković

Kako tvrdi ovaj list, Nole je navodno, uoči Vimbldona bio čak i na korak od razvoda! Razlog za ovakve smele i neproverene informacije Italijani su našli u rečima samog Đokovića koji je objasnio zašto je na Vimbldonu ispao u trećem kolu, ali i njegovo ispadanje na Olimpijskim igrama u Riju već posle prvog kola.

- Nisam u Londonu izgubio zbog povrede ili fizičkih problema. Izgubio sam zbog privatnih problema koji su me mučili u tom trenutku. Sada su te stvari rešene i sve je u redu. Ipak, i teniseri su samo ljudi koji imaju probleme kao i svi ostali. Ovog puta to je bila prepreka za mene, ali da bi mogao da napreduješ moraš te stvari da prevaziđeš. Pred Vimbldon sam bio u delikatnoj situaciji, sada je to rešeno i život nastavljam mirno kao i do sada - rekao je Đoković ne precizirajući o kakvim je problemima reč.

Međutim, ovo je bilo dovoljno za medijske spekulacije o njegovom navodnom razvodu. Ova nagađanja Italijana razljutila su Novaka, pa on i njegova supruga Jelena, kako pišu beogradski mediji, ozbiljno razmišljaju da presaviju tabak i tuže "Gazetu delo sport" jer su njegove reči potpuno izvrnuli i izokrenuli. Da stvar bude gora čitava priča je plasirana uoči početka US opena na kome Novak brani prošlogodišnju titulu.

Anu "udali" ranije

"Gazeta delo sport" važi za jedan od uglednijih italijanskih sportskih listova, ali svako čas im se dogodi da objave polovične i neproverene informacije. Tako su pre godinu i po dana pisali o navodnom tajnom venčanju Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera. Na sva zvona oni su objavili da se lepa srpska teniserka u strogoj tajnosti udala za nemačkog fudbalskog asa što je ona odmah demantovala. Do venčanja je zaista i došlo, ali godinu dana kasnije u Veneciji.

I ne samo što Novak briljantno igra na terenu, već je i činjenica da ga je Jelena na US open bodrila u meču protiv Jiržija Janoviča koga je Nole deklasirao u tri seta. I dok su svi pratili njene reakcije očarani lepom i nenametljivom gospođom Đoković, ona nije skidala pogled sa terena i suprugu, i kao i mnogo puta ranije, bila najveća podrška. Novak, kao i svi lepi i uz to izuzetno uspešni muškarci često je na meti tračeva svetskih tabloida koji ga povezuju sa raznim ženama, iako je on više puta isticao da je Jelena žena njegovog života. Njih dvoje su se upoznali još kao tinejdžeri, pa je Jelena uz njega prošla sve uspone i padove koji prate vrhunske sportiste. Posle deset godina veze venčali su se pre dve godine na Svetom Stefanu, a ubrzo dobili i sina Stefana.

- Venčanje sa Jelenom, rođenje našeg sina, uopšte poslednje dve-tri godine su najbolje u mom životu u svakom pogledu. Trudim se da što više učestvujem u životu sina i pomognem ženi koliko mogu. Volim da šetam sa Stefanom, da što više pričam s njim iako je još mali, ali već shvata neke stvari - rekao je jednom prilikom Đoković, koji nikada nije krio da je njegova porodica uzdanica i razlog njegovog uspeha na teniskim terenima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online