Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 20.07.2016.
05:10
D. Petrović - Vesti A

Male uloge za TV lica

U potrazi za poslom i bilo kakvom zaradom, poznate ličnosti u Srbiji latili su se raznih poslova. Tako pevači odoše u glumce, voditelji su propevali, a glumci postaju voditelji, jer se ispred kamera snalaze kao riba u vodi.

V. Sekulić
Poziranje: Marija Kilibarda sa glumačkom ekipom

Kako pišu beogradski mediji, voditeljka Marija Kilibarda rešila je da se oproba kao glumica i to u rediteljskom prvencu Nikole Koje "Stado". Ona se na Instagramu pohvalila fotografijom sa snimanja, a pozira u društvu reditelja i glumačke ekipe, mada nije precizirala da li glumi i koju ulogu. Nije da lepoj voditeljki fale pare, posebno posle udaje za bivšeg košarkaškog asa Vladimira Radmanovića, ali nije loše pokazati i glumački talenat za svaki slučaj.

Njen kolega Ognjen Amidžić već je dokazao da je multitalentovan. Kao muzičar osvojio je publiku u bendu Flamingosi, a uspešno se oprobao i kao glumac u filmovima "Crni Gruja i kamen mudrosti" i "Drug Crni u NOB-U". Jeste da je imao male uloge i gotovo se samo prošetao kroz film, ali bar može da se pohvali glumačkim iskustvom.

Ko kome otima hleb

I dok voditelji vole da glume, glumci sve češće prihvataju posao voditelja, pa se često lome koplja lome ko kome tu otima hleb. Međutim, glumci ne mare za prozivke, već prihvataju svaki ponuđeni posao, jer od glumačkog 'leba teško se živi. Tako je Petar Strugar, doduše samo jednu sezonu, bio voditelj šou-programa Tvoje lice zvuči poznato. Pričalo se da se nije baš dobro pokazao, pa je ubrzo zamenjen. Za razliku od njega Aleksandar Radojičić uspeo je da se izbori sa X faktorom, dok se Bojan Perić pokazao kao dobar izbor za voditelja muzičke emisije Tri boje zvuka.

Tihomir Tepić proslavio se kao voditelj Grandovih emisija, a onda je rešio da propeva. Pre dve godine on je snimio singl "150 na sat", ali je njegov pevački debi prošao prilično nezapaženo kod publike.

- Kada glumci i pevači mogu da budu voditelji, možemo i mi voditelji da pevamo. Ovo je prvi singl, a snimili smo i spot koji je parodija na aktuelne spotove na našoj estradi - rekao je tada Tepić, koji se u spotu umesto u nekoj besnoj limuzini vozikao u renou starom nekoliko decenija koji se svaki čas kvario. Milan Kalinić diplomirao je glumu na BK Univerzitetu u klasi Ivana Bekjareva, ali mu je popularnost doneo voditeljski posao. Karijeru je započeo u "Letećem startu", a onda su usledile i druge brojne emisije po raznim TV stanicama, a njemu najbliža srcu bila je i ostala ružičasta televizija.

- Pozorište je bilo moja velika ljubav, pa sam upisao i završio Akademiju. Ako sam o glumi i razmišljao u nekim trenucima ludila, o voditeljskom poslu svakako nisam. A desilo se da je televizija postala dominantna u mojoj karijeri - rekao je jednom prilikom Kalinić.

Ivan Ivanović, zaštitno lice Prve televizije imao je žarku želju da se oproba na pozorišnim daskama, pa je dobio manju ulogu u predstavi "Ne oblači se za večeru" pre dve godine. Probe su počele, pisalo se da je Ivanović delom finansirao predstavu u kojoj glumi, a onda su počeli problemi. Premijera je sa proleća odložena za jesen, a onda je sve propalo, kao i glumačka karijera Ivanovića. Za razliku od njega Zoran Kesić je zadovoljan pojavljivanjem u reklamama. Em, se ne muči mnogo, em svoju popularnost dobro naplati kroz reklame.
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online