Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.07.2016.
19:11
N. Popović - Vesti A

Ana prelepa u skromnoj haljini

Trodnevno svadbeno veselje Ane Ivanović (28) i Bastijana Švajnštajgera (31) u Veneciji glavna je tema svih srpskih, evropskih, ali i svetskih medija. Venčanje srpske teniserke i nemačkog fudbalskog reprezentativca u gradskoj većnici do detalja je analizirano - kakvu je haljinu nosila nevesta, koliko košta i gde može da se kupi, na kom jeziku je obavljeno venčanje....

Reuters
Nagazila muža: Ana i Bastijan Švajnštajger

Prelepa teniserka pokazala je da lepoj ženi nije potrebna preskupa venčanica, pa je Ana odabrala običnu, ali elegantnu belu haljinu uz bele salonke. Modni blogeri su se posebno bavili njenim izgledom ističući da je teniska princeza izgledala prelepo u ležernoj beloj haljini firme Njujorker (modna linija Parker) koja u radnjama širom sveta košta svega 280 evra.

Ali, zato je na ruci imala sat roleks od 15.000 evra (dar sponzora) i verenički dijamantski prsten od Tifanija, vredan 55.000 evra. Na ušima je imala dijamantske minđuše od Tifanija ali sve to nije "bolo oči" i izgledalo je veoma šik.

- Ana nije imala ni tradicionalni veo na glavi, već je nosila rej ban naočari za sunce što je zaista bilo vrlo kul - ocenili su modni stručnjaci na nemačkom sajtu Stajlbuk.

Lepa na mamu

Nisu svi gosti na venčanju Ane i Švajnija uspeli da smeste u hotel sa sedam zvezdica Aman u Veneciji i u kojem je organizovano svadbeno veselje. Zato su za goste zakupljene sobe i u obližnjem hotelu Griti Palas (pet zvezdica) koji svojim luksuzom nimalo ne zaostaje za hotelom Aman.
Inače, bulevarski nemački list "Bunte" piše da kada su videli Draganu Ivanović, majku poznate teniserke svima je bilo jasno od koga je Ana Ivanović nasledila svoju lepotu. Oni ističu da je i Anina majka blistala na ćerkinom venčanju u prelepoj haljini i naravno, obaveznim velikim sunčanim naočarima.

Puštene kose i diskretno našminkana nevesta je plenila pažnju, iako nije bila nakinđurena. I Bastijan se na građanskom venčanju pojavio u sportskom odelu uz belu košulju i bez kravate. Ceremonija venčanja u gradskoj većnici održana je na engleskom jeziku, a svi nemački mediji javljali su da je Ana, po srpskom običaju, prilikom izgovaranja sudbonosnog "da" nagazila cipelom supruga što znači, objasnili su, da će ona biti gazda u braku pa s tim u vezi žele svom zemljaku svu sreću. Ana je, inače, uzela prezime svog supruga ali se naglašava da će se na teniskim terenima i dalje takmičiti sa devojačkim prezimenom kojim se proslavila.

Za kuma nemački fudbalski as odabrao je bliskog prijatelja i skijaša Feliks Nojrojtera, dok je teniserka za kumu uzela plivačicu Miroslavu Najdanovski s kojom je bliska poslednjih nekoliko godina.

Gosti na venčanju, njih oko 300 kako se procenjuje, imali su juče prepodne "slobodno" jer je crkveno venčanje u katedrali Sveti Marko bilo zakazano za 19 sati, a nakon toga trebalo je da bude održan parti, izveštavao je sa lica mesta reporter bulevarskog "Bilda". Među gostima očekivao se, između ostalih, i dolazak Novaka Đokovića sa suprugom, ovogodišnjeg pobednika Vimbldona Endija Mareja, kao i poznatog fudbalera engleske reprezentacije Vejna Runija.

Pevala Nina Badrić

U srpskim medijima se spekulisalo i ko će od pevača zabavljati goste. Tipovalo se na nekoliko srpskih pevača, ali je Ana na kraju izabrala hrvatsku pevačicu Ninu Badrić koja je zabavljala goste na žurci nakon opštinskog venčanja, ali je otpevala i pesmu za prvi ples mladenaca. Kako je potpisala ugovor o poverljivosti, pa o svadbi ne sme da pisne ni reč, Nina je slikala i na društvene mreže okačila fotografiju raskošnog švedskog stola, ali i selfi sa Anom, pa je svima jasno da je i ona u Veneciji na venčanju o kome bruji ceo svet.

Mladenci nisu štedeli, pa su za trodnevno svadbeno veselje i svoje goste rezervisali najskuplji venecijanski hotel Aman gde samo noćenje košta od 1.150 do 3.650 evra, dok su mladenci zakupili apartman koji košta 5.000 evra za noć. Kada se sve sabere i nemački mediji procenjuju da su mladenci na glamurozno trodnevno venčanje morali da potroše oko milion evra.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online