Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.04.2016.
17:10
alo rs, Vestionline A

UZNEMIRUJUĆI FOTO: Mala nevesta prebijena na smrt?

Indijski producent Vikas Gupta i jedan od najboljih prijatelja preminule glumice Pratiše Banerdži, našoj javnosti poznatoj po ulozi male neveste iz istoimene serije, objavio je slike mlade glumice pre kremacije.

 

An Open Letter To Mumbai Mirror Sanyukta Iyer MumbaiMirror.com Mumbai MirrorWhen Being Called Superman becomes an... Posted by Vikas Gupta on Tuesday, April 5, 2016

Gupta je ogorčen na indijske medije i spekulacije oko njene smrti, te insistiranje da je izvršila samoubistvo, iako je po telu imala modrice netipične za vešanje.

Vikas i Pratišini prijatelji neposredno pre kremacije fotografisali su glumicu budući da su primetili neobične modrice na njenom nosu, a onda je producent putem Fejsbuka objavio apel indijskim medijima.

- Ogorčen sam na čitavu situaciju i priču oko Pratišine smrti. Svako ko ju je poznavao znao je koliko je to divna osoba, vedra, vesela i da nikada ne bi digla ruku na sebe. Zato sam bio više nego šokiran kada su mi javili da je izvršila samoubistvo - navodi Vikas u svom saopštenju.

- Njeni roditelji su potpuno skrhani od bola zbog ovako velikog gubitka i ne mogu da govore, ali ih i bez obzira na tu činjenicu novinari obilaze i ne pitaju ništa, već pišu ono šta im odgovara. Razne spekulacije samo pogoršavaju ovu situaciju... Priča da se ubila jer je bila u drugom stanju je strašna... Ko bi u to mogao da poveruje? Onaj ko je poznavao Pratišu sigurno ne... - nastavlja producent.

- Pratišini prijatelji i ja smo primetili da u njenoj vezi sa Raulom nešto ne funkcioniše kako treba i strašno se nerviramo jer nismo reagovali na vreme da joj pomognemo da izađe iz te loše priče... Eto, ni on nije detaljno ispitan, policija je prihvatila informaciju da su bili na zabavi do pet sati ujutru i ne dira ga... A šta ćemo sa tim što je Pratiša zvala drugaricu u sred noći, plakala i molila za pomoć? - potresne činjenice u intimnoj ispovesti piše Vikas i nadovezuje se na to da mediji forsiraju priču da se glumica ubila, te da su zbog toga namerno fotografisali Pratišino lice pre kremacije.

Vikas poziva novinare da ne donose sami zaključke kako je došlo do Pratišine smrti. Budući da je imala modrice netipične za vešanje, producent sumnja da ju je neko mučki tukao i ubio.

Gupta i prijatelji spremaju tužbu protiv medija koji prenose neproverene informacije o smrti glumice, ističući da ona to svakako nije zaslužila. Budući da je Pratiša poslednjih nekoliko godina velika zvezda u Indiji, te da je novinarima uvek izlazila u suset i bila maksimalno korektna, Gupta smatra da i mediji sada treba da budu korektni, odnosno da ne odmažu već pomažu u otkrivanju motiva ubistva, kao i počinioca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online