Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.03.2016.
22:22
espreso.rs, Vestionline A

Evo zašto je bolje kad Srbi i Hrvati vode ljubav, a ne rat

Odavno je poznato da Hrvatice otkidaju na Srbe, a ruku na srce, nisu ni Srpkinje imune na Hrvate. Naročito Dalmatince, sa onim njihovim naglaskom... A da je to stvarno tako, pokazuju i brojne zvezde, pa se često zvezde iz obe države odlučuju za vezu, a neretko i brak sa nekim od "naših" ili "njihovih".

Z. K. Munja
Severina voli Srbe: Posle burne veze sa Milanom Popovićem udala se za mlađanog Igora Kojića

Evo nekoliko parova koji su pokazali da je mnogo bolje voditi ljubav, a ne rat, te da na estradi nema predrasuda, bar kad je ljubav u pitanju. 

1. Prvi slavni par, Hrvatica i Srbin koji imaju čak i zajedničko dete su Severina i Milan Popović. Iako se veza završila na ružan način pa su čak i tužbe padale, ipak u početku, ljubavi nije manjkalo.

2. Drugo mesto opet zauzima slavna Seve jer njena ljubav prema Srbima je očigledno velika pa pevačica skoro po pravilu bira Srbe. Severina i Kebin sin igor zauzimaju drugo mesto na našoj lestvici slavnih srpsko-hrvatskih ljubavi. Par koji je dizao veliku prašinu preti da postane jedan od najpopularnijih na domaćoj estradi.

 

3. Nemeš i Marijana, omiljena ljubavna drama koju smo uživo gledali u "Velikom bratu". Par je imao velike turbulencije, skandale i potrese koji su nastajali zbog Nemešove ljubomore koju je Splićanka i te kako znala da isprovocira. Ipak veza je potrajala i posle rijalitija ali se nažalost na kraju završila njihovim razlazom.

4. Hrvatski pevač i glumac Frano Lasić oženio je Beograđanku, Milenu Matić. Par je rekao sudbonosno DA, upravo u Glavnom gradu Srbije. Očigledno da hrvatski glumac nije odoleo čarima naše Milene.

 

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Jan 7, 2016 at 10:39am PST

5. Milica Dabović i Šime Šiklić. Naša košarkašica je dugo imala misterioznog dečka, bivšeg rukometaša Hrvatske, Šimeta iliti Simona, kako ga zovu prijatelji. U međuvremenu, njegov identitet je otkriven a par više ne krije romansu.

6. Ava Karabatić i Uroš Ćertić. Nekadašnji seksi par rijalitija više nije zajedno. Ava se sa kaskaderom obično sreće u rijalitijima ali nakon " Velikog brata", nisu obnovili romansu. Ipak, ne možemo da ne primetimo da između njih i dalje sevaju varnice pa mislimo da ipak nisu ravnodušni jedan prema drugom.

7. Sergej Trifunović i Kristina Sajko su svakako bili jedan od atraktivnijih parova. Više puta su se svadjali i mirili ali veza nije potrajala. Glumac je više puta izjavljivao kako postoji seksi spoj između atraktivnih Hrvatica i Srba koji "otkidaju" na njihov akcenat.

 

A photo posted by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on Feb 2, 2016 at 9:18am PST

8. Glumac Stefan Kapičić i glumica Ivana Horvat važe za veoma skladan par. Zaljubili su se na snimanju serije Zora dubrovačka. I opet Hrvatica nije uspela da odoli srpskim čariima a ni glumac nije ostao imun na nju.

9. Ida Prester, TV voditeljka i pevačica i Ivan Peševski, preduzetnik i ugostitelj, upoznali su se kada je pevačica uveliko imala izgrađen život, karijeru i vezu. Međutim, kada su se ugledali nastao je uragan koji kako pevačica objašnjava, nije bilo moguće zaustaviti.

facebook.com
Uživaju u ljubavi: Vidoje i Nikolina

10. Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović su se venčali u Monte Karlu i uživaju u ljubavi, zaključuje "Espreso".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online