Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 26.02.2016.
14:40
Vestionline, alo.rs A

Mimi Oro optužena za prostituciju: Mora da plati 60.000 dinara

Starleta Milica Živanović, svima poznata kao Mimi Oro optužena je za prostituciju, pa je na ponovljenom suđenju kažnjena sa 60.000 dinara, saznaje list "Alo!". Ona je najpre osuđena na osam dana zatvora gde je izdržala polovinu kazne, ali ipak neće morati da se vraća iza brave, pošto joj je novčana kazna uračunata u presudu.

facebook.com/Milica Mimi Živanović
Diploma fakulteta, plus "diploma prostitutke" - malo li je?!

- U novom postupku saslušana su dva muškarca, koji su izjavili da su platili seksualne usluge Živanovićevoj, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Ovu presuda je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud i Živanovićeva više nema pravo žalbe - rekao je izvor lista "Alo!".

Živanovićevoj su u oba procesa "presudile" ženske sudije, a u veću Prekršanog apelacionog suda su bile čak tri žene.

- Živanovićevoj nije svejedno što je i novom presudom oglašena krivom za prostituciju, ali joj je laknulo što zatvorski krevet neće morati da je žulja još četiri dana. Međutim, protestuje zbog toga što se nije suočila sa klijentima koji tvrde da su bili sa njom i inspektorom koji ju je prijavio, ali i što sada ima i "diplomu" prostitutke - otkriva sagovornik ovog lista.

Živanovićeva je sa još sedam devojaka uhapšena u decembru pretprošle godine, a pod optužbom da se bavila najstarijim zanatom na svetu. U ženskom zatvoru u Požarevcu je izdržala polovinu zatvorske kazne od osam dana, na koju je tada osuđena.

Na slobodi se našla pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata na presudu. Veće Prekršajnog apelacionog suda je tada utvrdilo postojanje bitnih povreda postupka, ukinulo predmet i vratilo ga Prekršajnom sudu na novo odlučivanje, a proces je okončan nakon godinu dana.

Starleta iz Jagodine je kod sudije za prekršaje poricala da se bavi elitnom prostitucijom i molila da je ne šalju iza brave. Ona je ranije u medijima pričala da "prostitucija postoji i na estradi, među poznatim ljudima" i dodala da je i sama dobijala nepristojne ponude.

Nadala se da će se izvući

Živanovićeva se nadala i da će postupak protiv nje da zastari u januaru, ali nije uspela da se izvuče jer joj je presuđeno u poslednji čas.

- Smatra da postupak protiv nje nije vođen kako treba i da su joj uskraćena prava, pa se mnogo razočarala - navodi dobro obavešteni sagovornik "Alo!".

POVEZANE VESTI

Petak 26.02.2016. 16:39
A TV produkcijama po Srbiji ovo "kao" nije bilo poznato - a uporno ih promovisu. Kakav ministar za kultur (tasovac) takvi i "edukacioni programi" po Srbiji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online