Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 17.01.2016.
21:11
S. Đurić - Vesti A

Prosidbe u čamcu i bircuzu

Trenutak kada muškarac zaprosi ženu često je jedan od najromantičnijih koji se kasnije godinama prepričava. Međutim, čini se da su u poslednje vreme muškarci postali maštovitiji i da svoje buduće supruge prose na najneobičnije načine. Tako je 31. decembra novinar RTS-a Dalibor Žarić svoju devojku i koleginicu Darku Stanojević zaprosio u kostimu Deda Mraza i to uživo u programu. Buduća nevesta u prvi mah nije prepoznala dečka, a kad je kleknuo i pružio joj prsten, jedva je izgovorila: "Da."

A. Čukić
Zaljubljeni kao prvog dana: Dragana Mirković sa suprugom Tonijem

I Nikola Rokvić dugo je planirao kako da zaprosi svoju devojku Bojanu Barović. Prosidba je pala na bini tokom prošlogodišnjeg novogodišnjeg nastupa uz pesmu "Dođi" grupe Parni valjak. Lepa manekenka ne krije da je bila potpuno zatečena prosidbom koju će pamtiti do kraja života. Neobičnu prosidbu smislio je i bivši srpski košarkaš Marko Jarić, koji je svoju suprugu i top modela Adrijanu Limu, naviklu na najluksuzinije restorane, zaprosio u bircuzu gde su jeli hot-dog.

- Zaprosio sam je u jednoj rupčagi od restorana, gde obično idemo na hot-dog. To je stvarno neugledno mesto, ali imaju tablice sa imenima poznatih ljudi koji su tu nekada svraćali. 

Z. K. Munja
Prsten dobila na bini: Bojana Barović i Nikola Rokvić

Zamolio sam ljude iz restorana da na jednoj tablici napišu njeno ime i pitanje da li želi da se uda za mene. Ali, jedva sam je to veče naterao da izađe iz kuće. Nije joj se nigde išlo. Ipak, nekako sam je doveo do tamo i kad je videla tablicu - zanemela je! Brže-bolje sam joj stavio prsten na ruku - ispričao je Jarić. 

Nažalost, njihov brak nije potrajao, pa su se Marko i Adrijana razveli, ali priča o prosidbi top modela je ostala.

Ove jeseni Dragana Mirković proslaviće 15 godina braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, ali ni posle deceniju i po nije zaboravila njegovu prosidbu koja je pala ni manje, ni više nego na - semaforu.

- Bilo je nekako spontano. Mislim da je on to ceo dan planirao, ali nije imao hrabrosti, a kad je smogao hrabrosti, zaprosio me je na semaforu - rekla je Dragana.

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina verili su prošlog leta i to u čamcu! Naime, oni su bili na zajedničkom letovanju sa prijateljima u Hrvatskoj i Petar je rešio da provoza svoju devojku čamcem oko ostrva Korčula. Kad su se našli na pučini, on je izvadio prsten i zaprosio je, a ona je prihvatila. Na obali su ih sačekali prijatelji koji su znali šta sprema mladi glumac, a po izlasku iz čamca Petar je rekao: "Ljudi, nemam više devojku, ovo je moja verenica." Usledilo je čestitanje i slavlje, a par za sada uživa u vereničkim danima i s venčanjem ne žuri.

Prsten u čaši šampanjca

Po ugledu na brojne prosidbe u filmovima, Slobodan - Boba Živojinović je svoju suprugu Lepu Brenu zaprosio uz šampanjac.

- Posle četiri godine zabavljanja, u jednom restoranu u Londonu, dok sam pila šampanjac, osetila sam prsten u usti. Pogledi i poljupci bili su i njegovo pitanje i moj potvrdan odgovor - ispričala je Lepa Brena. Početkom decembra prošle godine Brena i Boba su proslavi 24 godine braka, pa je očigledno da je im prsten u čaši šampanjca doneo sreću i dugovečan brak.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online