Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 31.12.2015.
21:21
Vestionline A

Ljubavi koje su "pukle" u 2015. godini

Počeli su zajedno 2015, ali je ljubav u međuvremenu nestala tako da 2016. neće zajedno dočekati. Ko je raskinuo, a ko se razveo (da je imalo najveći odjek u javnosti) tokom godine koja je na izmaku?

Instagram/irinashayk
Lepi, zgodni i uspešni, ali nisu bili jedno za drugo: Irina i Ronaldo

Irina Šajk i Kristijano Ronaldo

Ruska manekenka Irina Šajk i fudbaler Kristijan Ronaldo bili su u vezi pet godina i mnogi su pričali da se sprema svadba. Međutim, ljubav je počela da bledi, a glasine o raskidu su bile sve češće. I bi raskid! Nešto kasnije, pojavile su se spekulacije da lepa Irina nije bilo po volji Kristijanovoj majci nije negirali, da je Ronaldo gej, da bi na kraju manekenka ispričala da se nikada nije osećala lepom i vrednom pored Ronalda.

Irina se već snašla i eno je, uživa u vezi sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, dok se njen bivši ponovo bori sa glasinama da je homoseksualac.

Šon Pen i Šarliz Teron

Glumački par Šon Pen i Šarliz Teron uživali su u stabilnoj vezi dve godine, tokom kojih su se i verili, a glumac je čak pokrenuo proceduru za usvajanje sina svoje verenice.

Beta/AP/J. R.
Lepotica i "zver" nisu stigli do oltara: Šarliz i Šon

Međutim, umesto svadbe usledio je raskid. Zašto - to znaju samo oni.

Ben Aflek i Dženifer Garner

Razvod bračnog para Bena Afleka i Dženifer Garner je imao najjači odjek u javnosti. Brak je završen nakon deset godina zajedničkog života, a vest o njihovom razvodu je danima bila centralna tema američkih tabloida. Na kraju se ispostavilo da je bivša porodična dadilja "uzrok" razdora poznatih i skladnih (bar se tako činilo) supružnika. Aflek je označen kao preljubnik, pa ga paparaci od tada nisu puštali na miru.

Gven Stefani i Gavin Rozdejl

Sličan scenario kao glumici Dženifer Garner desio se i pevačici Gven Stefani, uz razliku da je Gven sa Gavinom Rozdejlom bila tri godine duže u braku. I Gven, poput Dženifer ima troje dece sa bivšim suprugom, koji ju je varao sa porodičnom dadiljom, čak i dok se pevačica oporavljala od porođaja. 

Međutim, ubrzo nakon što je vest o njihovom razvodu postala javna, tabloidi su otkrili da je lepa pevačica pronašla novu ljubav. Gven je sada u vezi sa muzičarem Blejkom Šeltonom, sa kojim sudi u popularnom muzičkom šou "The Voice".

Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Tanjug/AP

Glumački par Foks-Ostin Grin zajedno je proveo 11 godina i dobili su dvoje dece. Vest o njihovom razvodu posebno je zaintrigirala javnost nakon što je objavljeno da će Megan morati da plaća alimentaciju suprugu. Naime, Brajan je prošle godine doživeo saobraćajnu nesreću, koja je prouzrokovala ozbiljan neurološki problem glumcu, a zbog kojeg ne može više da radi.

Glumica je već našla novu ljubav pored kolege Lijama Hemsvorta.

Gvinet Paltrou i Kris Martin

Ona je talentovana holivudska glumica, koja je osvojila Oskara za ulogu u filmu "Zaljubljeni Šekspir", a on rok zvezda i frontmen planetarno popularnog benda "Koldplej". Gvinet Paltrou i Kris Martin su bili u braku više od deset godina a upoznali su se nakon jednog koncerta "Koldpleja". Venčali su se 2003. godine i imaju dvoje dece, Epl i Mozesa. Par je prestao da živi pod istim krovom još tokom 2014. godine, ali su se definitivno razveli tek početkom 2015. godine.

I dok su Martina povezivali sa mnogim ženama nakon razvoda, Gvinet je sreću našla uz holivudskog producenta Breda Falčuka.

Kortni Kardašijan i Skot Disik

Kortni Kardašijan i Skot Disik su dobili su troje dece, a rijaliti zvezda se dva puta porađala pred kamerama. Takođe, i Skot je privatnost lako delio sa gledaocima rijalitija "U korak sa Kardašijanima", pa je publika mogla da ga vidi u najgorim izdanjima.

Iako su njegovi poroci doveli do problema u vezi, ipak je kap koja je prelila čašu bila javna prevara majke njegove dece, što je sve uredno zabeležila kamera ovog živopisnog programa.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online