Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.12.2015.
16:31
nezavisne.com A

Prošlost holivudskih zvezda: Dileri, ubice, cirkuzanti, klaničari...

Pre nego što su postale poznate, ove slavne ličnosti imale su prilično neobičnu prošlost i radili su poslove koje sada ne možete da dovedete u vezu sa njima.

wikimedia.org
Šminkala mrtvace, sada snima komedije

Džejms Lipton (89), slavni američki autor, glumac i voditelj serijala "Inside the Actors Studio", bio je makro u Parizu nakon što se zbližio sa jednom prostitutkom. Posao mu je cvetao i tako je mogao da živi godinu dana. On je jednom izjavio da francuski makroi ne iskorišćavaju žene, oni ih predstavljaju, poput agenata i uzimaju svoj deo.

Oskarovac Kristofer Voken (72) sa 15 godina je krenuo na turneju s cirkuskom trupom, a radio je kao krotitelj lavova. Voken je, lavove koje je trenirao, jednom opisao kao "velike pse".

Glumica Vupi Goldberg je, verovali ili ne, šminkala mrtvace pre sahrane.

Reuters
Eva Mendez prodavala "hot dogove"

Lepa glumica Eva Mendez prodavala je hot dogove na ulici, pre nego što je zaplovila glumačkim vodama.

Glumac Džejk Gilenhal (34) je položio vozački ispit sa 15 godina. Ali, ono što je interesantno je činjenica da je Džejka učio da vozi legendarni glumac Pol Njuman, prijatelj njegovih roditelja.

Pre nego što je postao glumac, Stiv Bušemi (57) radio je kao vatrogasac u Njujorku. Njegova vatrogasna karijera trajala je četiri godine. Glumac je kasnije rekao da su mu se kolege čudile što je ostavio siguran posao u vatrogasnoj jedinici u potrazi za slavom.

Poznati muzičar i član grupe Blek Sabat, Ozi Ozborn (67) je pre nego što je počeo da se bavi muzikom radio u klanici.

Čarls Harelson, otac Vudija Harelsona (54), bio je plaćeni ubica. Čarls je porodicu napustio 1968. godine, kada je glumac imao sedam godina. Nekoliko godina kasnije, Vudi je saznao da je njegov otac već proveo pet godina u zatvoru zbog ubistva teksaškog privrednika.

Glumica Đina Dejvis (57), pored glume, bavi se streljaštvom. Učestvovala je i na kvalifikacijama za Olimpijske igre 2000. godine, te je dogurala do četvrtfinala.

Reuters
Semjuel L. Džekson: Izbačen sa fakulteta zbog kidnapovanja

Glumac Semjuel L. Džekson (66) bio je deo grupe studenata koji su 1969. godine zarobili članove Odbora fakulteta "Morehouse College", među kojima je bio i otac Martina Lutera Kinga. Grupa studenata je na taj način tražila reformu u kurikulumu. Džekson je zbog toga izbačen s fakulteta, nakon čega se odlučio za karijeru glumca.

Zvezda serije "Sam svoj majstor", Tim Alen (62), krajem sedamdesetih godina je prodavao kokain. Uhapšen je sa četiri kilograma kokaina nakon što ga je uhvatio policajac na tajnom zadatku. I proveo je tri godine u zatvoru.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online