Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.10.2015.
06:43
S. Đurić - Vesti A

Katarina je mis Srbije

Katarina Šulkić (17) iz Zvečana proglašena je za najlepšu Srpkinju, koja će nas sledeće godine predstavljati na izboru za najlepšu devojku sveta. Pored lente mis Srbije, ova lepotica ponela je i titulu mis šarma. Njoj je lentu i krunu predala prošlogodišnja pobednica Marija Ćetković.

Za prvu pratilju izabrana je Bojana Bojanić, mis Vojvodine, dok je lentu druge pratilje ponela Teodora Janković iz Beograda, a za mis fotogeničnosti izabrana je Milica Simić.

Izbor za najlepšu Srpkinju održan je u Beogradskom dramskom pozorištu. Dok je scena podrhtavala pod štiklama 20 lepotica koje su se plasirale u finale, žiri od 15 članova imao je težak zadatak da izabere najlepšu. Svoje atribute devojke su pokazale u večernjim haljinama i kupaćim kostimima, mnoge su imale tremu, ali se to nije dalo videti na njihovim nasmejanim licima, jer su se sve do poslednjeg trenutka nadale da će baš one poneti krunu i lentu najlepše.

Ipak, žiri je posle kraćeg većanja odlučio da lentu mis Srbije ponese Katarina, koja nije mogla ni želela da sakrije sreću na licu kada je izabrana za najlepšu, a na njenoj glavi zasijala je kruna.

Katarina Šulkić je početkom septembra pobedila na Izboru za mis Kosova i Metohije i direktno se plasirala u finale Izbora za mis Srbije. Ova učenica četvrtog razreda gimnazije u Kosovskoj Mitrovici, poznata po izvođenju tradicionalnih pesama, svojevremeno je pobedila na takmičenju Glas Ibarske doline, a članica je i lokalnog KUD Kosovski božur.

Osim stasom i neverovatnom lepotom, Katarina je oduševila prisutne pevajući duhovnu pesmu o Bogorodici, a svojim najvećim uspehom, osim titule mis, smatra i visoki plasman u emisiji "Šljivik" koja se emituje na RTS. Kako je rekla, svoj život ne može da zamisli bez muzike.

Poznati u publici

U muzičkom delu programa nastupili su Mika Kostić, ženski bend Ministarke, Milena Ćeranić i Ćemo, dok je u publici bilo dosta poznatih ličnosti. U izboru najlepše Srpkinje uživali su Marko Bulat sa suprugom, Den Tana sa ženom, Sara Jovanović, Suzana Mančić, Vjera Mujović i mnogi drugi. Pre izlaska na scenu BDP pozorišta srpske lepotice za izbor su se pripremale u grčkom letovalištu Porto Karasu, gde su boravile punih 17 dana. Sada, Katarina kao najlepša Srpkinja nastavlja sa pripremama za Izbor za mis sveta.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online