Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 21.09.2015.
13:10
b92.net A

Nesuđena gospođa Kruz: Nju su sajentolozi hteli da udaju za Toma

Tom Kruz je muškarac sa postera sajentologa, a od kada se razveo od Nikol Kidman I Kejti Holms njegovi istomišljenici pokušavaju da mu pronađu novu suprugu. Ovo je priča Norvežanke koja je bila u igri.

Reuters
Ne može svako ni da bude supruga najslavnijeg sajentologa: Tom Kruz

Istina je izašla na videlo posle HBO dokumentarca "Going Clear" koji razotkriva najmračnije sajentološke tajne. Jedan vlasnik bioskopa u Americi je čak morao da povuče film sa repertoara jer je počeo da dobija pretnje.

- To je zapanjujući, užasavajući film koji je razotkrio mnoge istine i tajne koje ima ova neprijatna organizacija - piše Pirs Morgan za "Mejl onlajn"

Sajentolozi već godinama pokušavaju da pronađu suprugu Tomu Kruzu koja bi pomogla da se njegova loša reputacija u Holivudu popravi. Iranska glumica Nazanin Boniadi je bila "mobilisana" da mu postane devojka, ali kada su počeli da se viđaju, ona je pokazala nepoštovanje prema sajentološkom vođi Dejvidu Miskejvidžu i zbog toga su raskinuli. To se desilo posle kraha braka sa Nikol Kidman.

Ipak, jedna žena je istupila i javno progovorila o audicijama za suprugu holivudske zvezde.

Norvežanka Anet Iren Johansen je otkrila kako su je sajentolozi prevarili tako što su joj rekli da dolazi na audiciju za ulogu u filmu.

- Rekli su mi da radim audiciju za seriju filmova o sajentološkim treninzima, ali mi pravi razlog nikada nije saopšten. Mislila sam da to može biti uzbudljivo i da nikada pre to nisam radila - priča ona.

Anet otkriva da joj je ceo proces bio čudan i zbog toga što je morala da nosi jaku šminku, a nije joj bilo prijatno da odgovori na pitanje asistenta Toma Kruza da li je u prošlosti imala neke "seksualne neregularnosti".

- Pitala sam na šta misli, a on je rekao da li imam bilo kakve seksualne preverzije. Rekla sam da nemam. Onda je pitao da li sam ikada imala homoseksualni seks, seks sa osobom istog pola. Želeo je da shvatim šta su seksualne neregularnosti, pa me je pitao o perverzijama, homoseksualnosti, trojkama, a ja sam rekla ne. Nisam se usudila da mu postavim bilo kakvo pitanje jer je bio jako strog - priča ova žena iz Norveške koja je tada živela u Kopenhagenu.

Sajentolozi su je naveli da potpiše ugovor o poverljivosti.

Ona je nekada bila deo sajentološke crkve kojoj se priključila jer je mislila da će joj pomoći da postane veterinarska medicinska sestra, ali je na kraju završila u dugovima.

Facebook
Morala da odgovara na nezgodna pitanja: Anet Iren Johansen

Audicija za suprugu Toma Kruza je obaveljna u Kopenhagenu.

- Oni su pravili audiciju sa devojkama, ali on je tada počeo da se viđa s Kejti Holms, pa su verovatno nastavili da mu traže ženu u slučaju da mu ta veza ne uspe. Sve to ima smislia. Oni ništa ne ostavljaju slučaju kada je u pitanju Tom - zaključila je Anet.

Priča se da su kroz audicije prošle i Skarlet Johanson, Džesika Alba, Lindzi Lohan i Kejt Bosvort.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online