Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.09.2015.
22:31
Vesti A

Prosidba kod rupe

Danski golfer Andreas Harto je prvi put u istoriji Evropskog tura zaprosio devojku na grinu 16. rupe, a glumac Korbin Blu zaprosio je devojku ispred Pepeljuginog zamka u Diznilendu tako što je verenički prsten sakrio je u staklenu cipelicu. Pevač Sil je manekenku Hajdi Klum helikopterom odveo na vrh glečera u Kanadi i zaprosio je u iglou, a pop pevačica Pink je na moto-trci podigla transparent "Udaj se za mene, ozbiljna sam"

Pripadnici svetskog džet-seta osim što imaju para imaju i prilično bujnu maštu kada odluče da zaprose svoju lepšu polovinu. Obično su to skupa i neobična iznenađenja, a nekad sve zaprepasti neočekivana ženska inicijativa.

Pop pevačica Pink je čekala četiri godine da je motociklista Keri Hart zaprosi. Na kraju je izgubila strpljenje, pa je uzela stvar u svoje ruke i zaprosila ga. Tako je napravila transparent na kojem je napisala "Udaj se za mene, ozbiljna sam", i pokazala ga tokom jedne od njegovih moto-trka 2005. godine. Naravno, on je protrčao pored nje i samo joj doviknuo "da".

Nedavno je na Danskom nacionalnom openu u golfu pala neobična prosidba. Danski golfer Andreas Harto je prvi put u istoriji Evropskog tura zaprosio devojku na grinu 16. rupe.

Veridbu iz snova doživela je Kim Kardašijan, a ceo događaj emitovan je u njenom rijalitiju. Naime, prosidbu vrednu milione dolara začinili su dijamantski prsten od 15 karata vredan šest miliona dolara, vatromet i iznajmljivanje aviona. Čuveno pitanje "Hoćeš li da se udaš za mene" usledilo je na 33. rođendan popularne starlete, a Kanje Vest se potrudio da je fascinira zaprosivši je na stadionu specijalno iznajmljenom za tu priliku, gde je svirao i orkestar od 50 članova. Avionom koji je iznajmio reper specijalno za tu priliku došli su starletini prijatelji i porodica iz Los Anđelesa u San Francisko.

Poruka na bubnjevima

Glumica Andrea de Mateo i basista sastava Vajtsnejk verili su se na njegovom koncertu. Naime, njen dečko Majkl Devin na svom nastupu u Nju Džersiju nakratko je zaustavio svirku i pozvao devojku i njeno dvoje dece, devojčicu Alabamu i dečaka Vajlona, na binu. Ono što je usledilo bio je romantičan potez, a pomogli su mu i članovi benda. Svojoj dragoj poručio je: "Pre nekoliko godina zaljubio sam se u najlepšu ženu na svetu i učiniću sve da je usrećim".

Jedna od neobičnih prosidbi je i ona koja se desila na stadionu državnog univerziteta u Džeksonvilu. Na proslavi povodom ponovnog ujedinjenja njihovog bubnjarskog orkestra, jedan od bivših članova Nik Burdžis je zaprosio svoju devojku Karu Mulinaks, koja je dirigent orkestra. Bubnjari su bili poređani u liniju, a među njima se nalazio i Nik, koga Kara nije videla. Dok su izvodili kompoziciju, u jednom momentu svi su okrenuli bubnjeve na bočnu stranu, a na svakom od njih je pisalo po jedno slovo rečenice "Kara, udaj se za mene". Nik je tada izašao iz reda i klekao sa prstenom i tako šokirao svoju verenicu.

Safiri na jelci

Din Mekdermon ja zaprosio Tori Speling tako što je organizovao jahanje konja na putu, koji je bio sav ukrašen božićnim svetlima. Na kraju puta je postavio sto koji je bio okružen jelkama, a na vrhu jedne nalazio se dijamantski prsten ukrašen safirima.

Nik Kenon je mislio da jedna prosidba nije dovoljna, pa je Maraju Keri zaprosio čak dva puta. Prvi put se to desilo na krovu njenog stana na Menhetnu, kada joj je na ruku stavio prsten od 17 karata, koji je bio sakriven u čokoladici. Samo nekoliko dana kasnije, poveo ju je na privatnu vožnju helikopterom, kada ju je ponovo pitao da se uda za njega.

Dan zaljubljenih je dan koji će verovatno Kristina Agilera pamtiti do kraja života! Met Rutler ju je nagovorio da provedu jedan romantičan vikend na Havajima, a onda je izvadio prsten koji je godinu dana dizajnirao, a predstavlja njihovu trogodišnju vezu. Svaki kamičak na njemu ima svoje posebno značenje i priču, koja je poznata samo njima.

Muzički producent Džordan Bratman priredio je prelepo iznenađenje Kristini Agileri u Karmelu u Kaliforniji. Posuo je latice ruža po hotelskoj sobi, napisao joj nekoliko pesama i kupio pregršt poklona. U poslednjem poklonu bio je verenički prsten, a zatim je Džordan kleknuo i zaprosio je.

Princ Vilijam je suprugu Kejt zaprosio na romantičnom odmoru u Africi. On je nedeljama na safariju u Keniji nosio prsten sa sobom.

- Bukvalno sam tri nedelje prsten nosio sa sobom u rancu od kojeg se nisam odvajao. Stalno su mi pričali one horor priče o prosidbama u kojima nešto pođe po zlu, ali srećom je sve ispalo dobro - ispričao je medijima Vilijam.

Zagrizla dijamant

Američke TV zvezde Sofija Vergara i Džo Manđanijelo verili su se posle šest meseci veze. Sofija je neobično reagovala kada ju je njen momak zaprosio.

- Kad mi je dao kutijicu sa dijamantskim prstenom prvo sam ga zagrizla da se uverim da je pravi - ispričala je glumica.

Glumac Korbin Blu zaprosio je tadašnju devojku, glumicu Sašu Klements, ispred Pepeljuginog zamka u Diznilendu, tako što je verenički prsten sakrio u staklenu cipelicu, kakvu je nosila Pepeljuga.

Pevač Sil je manekenku Hajdi Klum helikopterom odveo na vrh glečera u Kanadi, gde je naredio izgradnju nihovog privatnog igloa. Unutra je bio krevet prekriven laticama ruža, kao i desetine sveća i brojne đakonije.

- Zaprosio sam je na glečeru, u snežnoj pećini i iglu napravljenom za taj čarobni trenutak - otkrio je Sil. Na Hajdinoj ruci našao se dijamantski prsten, međutim, brak je trajao samo tri godine.

Dok Kristin Tejlor nije bila kod kuće, Ben Stiler je otišao do njenog stana i po njemu pobacao roze latice i zapalio sveće. Kada se Kristen vratila, Ben je klečao na jednom kolenu. Ona je pristala, a on se tad setio da je od uzbuđenja zaboravio prsten kod kuće.
 

Druga strana medalje: Slatki dome

Džordž Kluni je zaprosio Amal Alamudin pošto im je pripremio kod kuće ukusnu i romantičnu večeru. Interesantno je da je s obzirom da je jedan od najplaćenijih glumaca na svetu odlučio da devojku zaprosi kod kuće, uz romantičnu večeru, bez ikakve pompe i razbacivanja para.

Holivudska glumica Rebeka Romejn udala se za svog kolegu, glumca Džerija O Konela. Priča o njihovoj veridbi nije spektakularna i glamurozna, ali je veoma romantična. Džeri je odlučio tokom njihove zajedničke posete Njujorku da Rebeki pokaže kuću u kojoj je odrastao. Ta kuća je mesto na kojem se sastaju prošlost u vidu Džerijevog detinjstva i budućnost u vidu zajedničkog života sa Rebekom, te je tako idealno mesto za prosidbu, rekao je.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online