Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 01.09.2015.
06:13
E. V. i D. D. - Vesti A

Bespoštedna borba za rejting i pare

Rijaliti šou programi ove jeseni potpuno će okupirati srpske televizije uprkos javnim apelima psihologa, socijalnih radnika, glumaca i ostalih kulturnih radnika da ovakve programe treba ukinuti ili bar debelo oporezovati. Željko Mitrović, vlasnik RTV Pinka koji je do pre nekoliko meseci tvrdio da više neće biti rijalitija na njegovoj televiziji, promenio je odluku i pre nekoliko dana startovao sa Farmom. I, naravno svoje čedo brani iz svih oružja.

M. Karović
Branis voje čedo: Željko Mitrović

- Nije ozbiljno porediti našu odluku da ponovimo Farmu, sa odlukama drugih televizija. To je kao da poredite Pink i Grand. Jedno je rols-rojs, a drugo motokultivator. Mi smo najveća produkcija u Evropi, a oni diskografska kuća sa menadžmentom za kafanske nastupe - rekao je Mitrović i dodao da je Farmu ponovo pokrenuo zbog velikog interesovanja gledalaca.

- Mi smo porodična televizija, i vodićemo računa o sadržaju. Potrudićemo se da šira populacija ne gleda pornografiju, već zdrav porodični rijaliti program - kaže prvi čovek ružičaste televizije koji se, možda, i sam pojavi na imanju u Lisoviću.

- Iskreno, pitao sam suprugu da li bi me pustila makar na tri dana u rijaliti, pod uslovom da mi ne daje teške zadatke, i ona je rekla da će razmisliti. Znači, sve je moguće, možda i mene vidite tamo - kaže Željko.

Dok se Mitrović za rejting koji donosi profit bori Farmom, na Hepi televiziji rijaliti programi faktički ne prestaju. Čak su i učesnici gotovo isti. Posle kontroverznih Parova koji su proletos podigli veliku prašinu u javnosti, startovali su Maldivi, pa sad opet Parovi te se čini da jedan te isti rijaliti zapravo ne prestaje sa emitovanjem već mesecima.

Mira u Parovima

Ako se gleda po učešću brojnih pevača u raznim rijaliti programima, čini se da na estradi više niko ne peva, već samo šetaju iz jednog u drugi rijaliti. U Parovima su se opet našli čuveni provokatori kao što su Era Ojdanić, Saška Karan, Vesna Rivas... Mnoge je iznenadio ulazak Mire Škorić, iako je ona već imala iskustva sa rijaliti programima. Izgleda da je i njena pevačka karijera na zalasku, pa joj ništa drugo ne preostaje nego da se šetka po rijaliti programima kako bi bar na ovaj način zaradila nešto novca.

U trku za parče rijaliti kolača i naravno pare, uključuje se i već pomalo zaboravljeni Veliki brat koji će se ovog puta emitovati na čak dve televizije na B92 i Prvoj televiziji. Svoju računicu u svemu imaju i učesnici rijalitija, koji se nadaju da će na ovaj način ili povratiti staru popularnost ili dobiti svojih pet minuta slave, pa nek košta šta košta.

Tako se među farmerima ponovo našla i Nela Bijanić, nekada popularna pevačica na koju su svi zaboravili. Probala je ona još pre dve godine takođe na Farmi da ugrabi neki poen kod publike, ali uzalud. E, sad se nada da će na popravnom ispitu proći bolje, pa ne bira način da bude u centru pažnje. Kad su mnogi likovi bez pravog zanimanja mogli da unovče višenedeljne boravke u rijalitijima, Nela veruje da će ponovni boravak na Farmi i njoj doneti popularnost, angažmane i bolje honorare, koje i te kako priželjkuje. Očigledno smatra da je to lakši put nego da snimi dobru pesmu.

POVEZANE VESTI

Utorak 01.09.2015. 15:52
Sodoma i Gomora!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online