Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.08.2015.
10:59
blic.rs A

Razvod Ace Lukasa: Starlete su, ipak, krive?

Pevač Aca Lukas pre nekoliko dana je podneo zahtev za razvod braka. On i Sonja, s kojom ima ćerku, rastali su se posle sedam godina veze i pet godina braka.

A. Čukić
Žena mu opraštala poroke, ali starlete neće: Aca Lukas

Kako prenosi "Blic", oni su odlučili da se razvedu zbog sve češćih svađa, a uzrok su, za mnoge možda neočekivano, starlete koje su se hvalile da su bliske s pevačem. Najpre je to činila Maca Diskrecija, a zatim i Una Grujić.

Njihova poslednja svađa bila je kap koja je prelila čašu. Tokom žučne rasprave lomili su stvari u kući, Sonja je zatim kroz prozor bacila muževljeve stvari, a on se odselio iz njihovog doma na Voždovcu.

- Pokušavali su da spasu brak, jer su želeli da im ćerka Viktorija raste pored oba roditelja. Takođe, plašili su se osude javnosti s obzirom na to da je ovo njegov treći, a njen drugi brak. Međutim, nije im uspelo - kaže izvor blizak ovom paru.

On dodaje da je njihov brak bio na staklenim nogama duže vreme:

- Bračna idila je trajala prvih godinu dana, a onda su svađe bile sve češće. Kako su oboje temperamentni, neretko su po kući leteli tanjiri i čaše. Svađali su se, ali su se i voleli. Sonja mu je opraštala poroke, ali nije želela da pređe preko izjava starleta, koje su se javno hvalile bliskošću s njenim mužem.

Ah, te starlete

Jedna od njih, Una Grujić, sada se predstavlja kao nevinašce.

- Lukas mi je predložio da dođem kod njega u stan, što sam odbila, jer se ne poznajemo dovoljno dobro. Tada je nastala ta frka, Sonja ga je izbacila iz kuće. Čak sam bila spremna da me neko od njih dvoje pozove posle toga, ali to se nije dogodilo - kaže Una.

I Maca Diskrecija je okrenula ploču.

- Što bi se zbog mene razvodio?! Upoznali smo se, ali nismo bili zajedno - kaže starleta, čija se majka medijima hvalila da joj ćerka bila s Lukasom.

- Moja ćerka je bila s Acom Lukasom. On joj je za to dao neke pare i obećao da će je progurati u "Zvezde Granda" - kazala je Enesa Hodžić nedavno.

Iako su neki očekivali da će to prva uraditi Sonja, ipak je Lukas predao zahtev za pokretanje parnice Prvom osnovnom sudu.

Kao razlog je naveo nepremostive razlike.

Poslovna saradnja

- Sigurna sam da nisam ni prva ni poslednja kojoj je Lukas slao poruke. Znamo se nekoliko godina, sretali smo se po diskotekama. Ugovarali smo poslovnu saradnju, ali do toga nije došlo. Posle me je zvao kod njega u stan na kafu - kazala je Una za "Blic“.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online