Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.08.2015.
18:31
b92.net A

Nesrećne sudbine glumaca "Bervrli Hilsa"

Glumci "Beverli Hilsa" 25 godina posle planetarnog uspeha serije kojom su se proslavili, žive potpuno drugačijim životom u odnosu na onaj na vrhuncu popularnosti. Poslednja u nizu njihovih tužnih i nesrećnih životnih priča je vest da glumica Šenon Doerti, koja je tumačila lik Brende, boluje od raka dojke.

Tanjug/AP
Šenon Doerti sa mužem Kurtom Isvarienkom na jednoj holivudskoj žurci

Šenon je u martu saznala da boluje od raka dojke, a prošle nedelje pokrenula je sudsku parnicu kojom tuži bivšeg menadžera. Njega, kako prenose svetski mediji, optužuje za nebrigu i neplaćanje zdravstvenog osiguranja zbog kojeg, tvrdi obolela glumica, nije na vreme mogla pristupiti medicinskom pregledu i da spreči razvoj karcinoma.

Tanjug/AP
Kraj braka Megan Foks i Brajana Ostina Grina

Istog dana kada je Šenon objavila tužbu protiv bivšeg menadžera, njen nekadašnji kolega Brajan Ostin Grin, poznatiji kao Dejvid iz "Beverli Hilsa", objavio je da se razvodi od glumice Megan Foks. Par je 11 godina bio zajedno.

Tanjug/AP
Tori Speling bi se najradije razvela, ali joj muž treba zbog novca

Preostali deo članova serije posvetio se roditeljstvu. Tako je Tori Speling majka četvoro dece, 8-godišnjeg sina Lijama, 6-godišnje ćerke Stele, trogodišnje Heti i dvogodišnjeg sina Fina. Živi porodičnim životom potpuno posvećena deci. Međutim sa 48-godišnjim suprugom Dinom Mekdermotom ima bračnih problema o kojima su mesecima pisali svetski mediji.

Par je bio i pred razvodom, ali Tori zbog rasipničkog načina života nije imala novca da se zauvek rastavi od muža koji je imao problema sa zavisnošću i koji ju je prevario.

Tanjug/AP
Prepoznajete li u ovoj plavuši Keli, tinejdžerku u koji su svi bili zaljubljeni?

Turbulentno živi i Dženi Gart, zvezda serije poznatija kao Keli. Ona ima tri ćerke, 17-godišnju Lus, 12-godišnju Lolu i 8-godišnju Fionu. Nedavno se ponovno udala, ovoga puta za deset godina mlađeg verenika Dejvida Abramsa.

Reuters
Luk Peri živi od stare slave

Glavni srcelomac iz Serije, Luk Peri u ulozi buntovnika Dilana, i onda je bio znatno stariji od ostatka glumačke ekipe pa ne čudi što ga danas ne možemo prepoznati zbog izboranog lica i sede kose. Njegovom oronulom izgledu doprineo je i potpuni profesionalni fijasko, pošto Peri od Beverli Hilsa nije zabeležio ni jednu značajniju ulogu. Pre nekoliko godina pojavio se u dve epizode serije "Telo kao dokaz", pozajmljivao je glas crtanim junacima, a došao je i do toga da glumi drvo. U poslednje vreme bavi se televizijskom produkcijom i lovom na talente.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online