Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 18.08.2015.
14:06
alo.rs, tracara.com, Hello A

"Volela bih da se družim s bivšim i njegovom devojkom"

Snežana Dakić, koja se još nije zvanično razvela od Vladimira Mikića, a koji je već godinu dana u srećnoj vezi, kaže da bi volela da se druži s njim i njegovom devojkom Jovanom, a prenose beogradski mediji. Kako kaže, prebolela je bivšeg supruga i zbog ćerke Laure želi korektan odnos s njim.

instagram.com/@snezanadakic
Izgleda da je prebolela Vladimira s kojim ima ćerkicu

- Smatram da bi bilo lepo da se u bliskoj budućnosti ponekad okupimo na porodičnom ručku. Da sam za to spremna, uverila sam se prošle zime, kada su se Vladimir i Jovana za stolom grlili i ljubili preda mnom i Laurom. Laura odnos s ocem mora da gradi i razvija direktno, a ja sam tu da joj svaki nesporazum maksimalno olakšam. Jovana je sada novi član naše velike familije i od Vladimira i nje očekujemo da fer i pošteno prihvate svoju odgovornost prema deci. Ne može se očekivati da deca i bivše žene nestanu - rekla je Snežana u intervjuu za magazin "Hello".

Voditeljka je dodala da se seća trenutka kada se sadašnja devojka Vladimira Mikića zaposlila u njegovoj firmi i da prtpostavlja zašto se on zaljubio u nju.

- Sećam se kada se pre nekoliko godina zaposlila u Vladinoj firmi. Bila je ljubazna devojčica koja se vrlo lepo i pristojno oblačila. Verujem da je upravo to i privuklo mog muža. Delovala je kao obična devojka - kaže Dakićeva.

"Neće ćerki uskratiti luksuz na koji je navikla"

Poslednja informacija je ta da Dakićeva traži od bivšeg supruga alimentaciju, a ona u najnovijem intervjuu naglašava da odbija da poveruje da će se biznismen pridružiti brojnoj grupi onih koji istovremeno zakopčavaju rajsferšlus na srcu i novčaniku.

- Volela bih da ovo bude poslednji intervju u kome pričam o bivšem suprugu. Čovek je srećan, živi novi život, koji je naša kćerka lepo prihvatila, ja sam srećna, slobodna i svoja. Laura izrasta u divnu devojčicu, a, što je najvažnije, svi smo zdravi. Molim medije da Vladimira ne potcenjuju. Reč je o ozbiljnom biznismenu, sa vlasničkim udelom u nekoliko kompanija. Na njega ne liči da svom detetu uskrati iznos koji mu je potreban kako bi nastavo da živi na nivou koji mu je otac postavio. On i dalje tako živi, Bogu hvala, nije ni propao ni osiromašio. Ne mislite valjda da bi odustao od sporazumno odustao od sporazumnog razvoda kako bi dete lišio struje, letovanja, klavira, glume, engleskog i nemačkog jezika, ritmičke gimnastike, mogućnosti da kupi trideset rođendanskih poklona godišnje drugarima iz odeljenja? Ne bi on dozvolio da dete posle jahte i luksuznih hotela uopšte ne ide na more, a da on nastavi da krstari našim plovilom za koje jedan rezervoar goriva košta kao prosečna plata. Vladimir je sjajan i galantan tip sa mnogo stila - rekla je Snežana za Hello!

Snežana i Vladimir su bili u braku 10 godina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online