Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.08.2015.
18:07
blic.rs A

One su zgodne, lepe i uspešne...i namagarčene!

Dženifer Aniston, Sjena Miler, Deniz Ričards kao i mnoge druge uspešne i zgodne žene u Holivudu su članice kluba u koji se niko svojevoljno ne bi učlanio. Broj članova kluba prevarenih žena stalno raste a predstavljamo vam neke od novijih članica.

Fonet/AP
I Riz je u klubu prevarenih žena

Riz Viterspun

Holivudska glumica Riz Viterspun bila je u braku sedam godina sa kolegom Rajanom Filipijem sa kojim ima dvoje dece. Iako su američki tabloidi već od početka taj brak osudili na propast ipak je kap koja je prelila čašu bila Filipijeva vanbračna veza sa koleginicom Ebi Korniš.

Kako je glumica tada zarađivala 20 miliona dolara po ulozi, a sa suprugom nije potpisala predbračni ugovor, malo je reći da je nakon razvoda i podele imovine Riz bila ta koja je izvukla deblji kraj.

Rečju, ne samo da ju je bivši suprug prevario nego je još morala i da mu da deo svoje imovine nakon razvoda.

Uma Turman

Reuters
Kao bio ravnodušan...pa vratio Umi duplom merom!

Kada su se 2003. godine pojavile glasine kako je odnos između glumice Ume Turman i reditelja Kventina Tarantina prevazišao granicu profesionalnog tokom snimanja filma "Kill Bill", njen tadašnji suprug Itan Houk nije previše mario za to. Ali je navodno vratio glumici duplom merom, pa ju je prevario sa mladom kanadskom manekenkom.

Par se ubrzo nakon toga razveo posle pet godina koje su proveli u braku. Uma je i dalje slobodna, dok se njen bivši suprug ponovo oženio.

Sandra Bulok

I holivudska glumica Sandra Bulok učlanila se u klub prevarenih žena kada je otkrila da je njen suprug, motorciklista Džesi Džejms vara sa više žena odjednom.

Reuters
Varao je Sandru sa više žena istovremeno

Na spisku njegovih ljubavnica našla se i tatu umetnica Ket Von Di koja se sa Džsijem nastavila vezu nakon što se on razveo od Bulokove.

Inače, Sandra Bulok trenutno uživa u statusu slobodne žene a kako bi našla utehu nakon razvoda glumica je odlučila da usvoji dete.

Tori Speling

Glumica Tori Speling proslavila se po ulozi Done Martin u seriji "Beverli Hils" koja se emitovala skoro deset godina.

Tanjug/AP
Prevario je javno, ali su i dalje u braku?!

Međutim, njena glumačka karijera tada je doživela vrhinac pa je Tori interesovanje preusmerila na televiziju. Snimila je nekoliko sezona porodičnog rijaliti programa, a baš tokom emitovanja  Tori je otkrila da je njen suprug vara što je uredno i dokumentovano na televiziji.

Uprkos javnoj preljubi, Tori Speling i njen suprug Din Mekdermont su i dalje u braku.

Viktorija Bekam

Ni jedan od najglamuroznijih holivudskih brakova nije prošao bez trzavica. Dejvid i Viktorija Bekam zajedno su od sredine devedesetih i imaju četvoro dece.

Reuters/L.J.
Opstali uprkos trzavicama: Bekamovi

Ipak, prvi ozbiljan test ovaj brak je prošao 2004. godine kada je Dejvidova lična asistentkinja i dadilja Rebeka Los za jedan tabloid ispričala kako je imala seks sa slavnim fudbalerom.

U brojnim televizijskim gostovanjima koje je nakon skandala imala, Rebeka je pokazala i seksi poruke koje joj je fudbaler slao i do detalja je opisala svih šest sastanaka na kojima je navodno bila sa Bekamom.

Međutim, sve što su Dejvid i Viktorija izjavili ovim povodom bilo je da je "Rebeka Los lažljiva krava", kao i to da je "njihov brak zbog svih tih problema postao još jači".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online