Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 30.06.2015.
10:32
blic.rs A

Ona zarađuje najviše u porodici, a nije Kim

Članovi porodice Kardašijan Džener zarađuju ogromne sume novca, ali da li ste znali da Kim nije najbogatija od njih? Evo koliko "vredi" svaki pripadnik klana. Krećemo od "najsiromašnijeg".

Rob Kardašijan - 2,75 miliona dolara

Jutjub
Brat sirotan

Iako se već neko vreme ne pojavljuje u porodičnom rijalitiju, Rob je uspeo da zaradi dosta novca iz ovog šoua, a bankovni račun dosta mu je uvećan i od njegove kolekcije čarapa.

Kajli Džener - pet miliona dolara

Tanjug/AP
Kajli je sestra desno... i zarađuje manje od lepše i više

Kajli trenutno ima modnu liniju sa svojom sestrom Kendal, a zarađuje i od velikog broja proizvoda koje reklamira.

Kendal Džener - šest miliona dolara

Reuters/A. K.
Probila se u svet visoke mode

Osim porodičnog rijalitija, Kendal radi i kao manekenka, i imala je brojne unosne angažmane sa prestižnim modnim kućama i magazinima.

Skot Disik - 12 miliona dolara

Ime sve govori o njemu

Iako zarađuje manje od svoje nevenčane supruge Kortni Kardašijan, Skot je uspeo da se obogati zahvaljujući rijalitiju, kao i svojoj kompaniji koja se bavi prodajom luksuznih automobila.

Kloi Kardašijan - 25 miliona dolara

Tanjug/AP
Krvna veza nije dokazana, ali je prezime dovoljno za uspeh

I ona za svoje bogatsvo može da se zahvali starijoj sestri Kim, pošto je većinu novca zaradila zahvaljujući rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima". Pored toga, sa sestrama je pokrenula nekoliko modnih i kozmetičkih kolekcija.

Kortni Kardašijan - 25 miliona dolara

Beta/AP/O.V.
Rađa decu i promoviše proizvode

Najveći deo novca Kortni je zaradila od rijalitija i porodične modne kolekcije, a dobro je plaćena i za promovisanje brendova i kompanija.

Kris Džener - 30 miliona dolara

Tanjug/AP
Obogatila se na sopstvenoj deci

Najuspešnija mama-menadžerka na svetu kontroliše karijere svoje dece i izvršni je producent njihovog rijalitija. Neko vreme je imala i svoj tok-šou a objavila je i autobiografiju.

Kim Kardašijan - 85 miliona dolara

Reuters
Mama je dobro unovčila

Skoro da nema segmenta šoubiznisa u kojem se ona nije oprobala. Prihodi joj se sastoje od plate u rijalitiju, kozmetičke i modne linije, aplikacije, kao i naknada za pojavljivanje na raznim događajima.

Ketlin Džener - 100 miliona dolara

twitter.com
Zbogom Brus, zdravo Ketlin

Kejtlin je počela da zarađuje ozbiljan novac još kada je, kao Brus Džener, osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Njeno bogatstvo znatno je uvećano snimanjem dokumentarnog serijala o promeni pola, za koji je navodno dobila preko 6 miliona dolara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online