Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.06.2015.
09:11
alo.rs A

Milomir Marić: Infarkt mi ne može ništa!

Glavni urednik Televizije "Hepi" Milomir Marić, koji je zbog infarkta prvi put operisan u sredu, juče je ponovo imao hirurški zahvat, ugrađena su mu još dva stenta.

facebook.com/Goli život
Nema predaje: Milomir Marić

Iako je njegovo stanje krvih sudova više nego ozbiljno, on je već posle nekoliko sati nakon buđenja iz anestezije počeo da se šali na svoj račun.
 

- Mariću su ugrađena još dva stenta na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje“ kod dr Boška Đukanovića. Dobro se oseća, čak se i zeza. Ima onaj svoj čuveni humor koji je ubacio u pogon istog sekunda. Zaista nisam znala koliko ljudi vole Marića, na hiljade poruka podrške smo dobili. On sada nije ni u kakvoj opasnosti i oporavlja se - priča za"„Alo!“ Marićeva supruga Vesna Radusinović.

Poruke podrške porodice i prijatelja ne prestaju da stižu na mobilni, ali i socijalne mreže Marićeve supruge Vesne Radusinović. Većina joj poručuje da mora da ga odvarati od poroka koji su ga i doveli do ovakvog stanja.

- Ljubi ga, pozdravi, jako mi je teško, znaš koliko ga volim. Tom jarcu ćeš morati da skrešeš rogove za njegovo dobro. Ceo dan mislimo na njega - samo je jedna od poruka kojima najbliži žele brz oporavak autoru emisija “Ćirilica” i “Goli život”.

- Nekoliko meseci će morati da zaboravi na svoje posliće koji traju i po 20 sati dnevno. Da zaboravi tešku hranu. Ne znam šta će sa cigaretama, on mnogo puši. Puši dve pakle dnevno i naginje ka trećoj. Kad smo se čuli, rekao mi je: „Je l‘ ja treba ovo da doživim da bi ti iskazala neku svoju emociju?“. Kao da sam ja ledena kraljica. Nema druga posla, nego mene zeza. I kad mu čovek kaže da nema više cigara, on gleda u plafon, kao da nisam tu. Onda krene nabrajanje šta ne sme da jede i on opet okrene glavu, kao malo dete.

Samo se slaže oko toga da je bio na granici. Imali smo sreće baš. Doktoru Romanoviću, koji mu je ugradio prvi stent bila je povređena ruka, ali on mu je savršeno odradio intervenciju. On je radio u Hjustonu, Parizu i sad pričam Mariću ko ga je operisao i kaže on:

- Uvek sam voleo te džet-set lekare. Crveni tepih, vidiš da me i ovde poslužuju - priča Marić.

- On kao da nije imao najteži mogući infarkt. Ali to je dobro - dodaje Vesna i komentariše da Marić već želi da se vrati na posao.

- Stres ga je dotukao. Malo li su ga provlačili po novinama? Ja sam ga pitala da li je napravio taj novi kasting za „Parove“, a on mi kaže: „Da prostiš više gledam u leđa medicinskim sestrama“, verovatno nije hteo da kaže u guzu. Kad sam mu rekla da on može da zaboravi na „Ćirilicu“ i „Parove“ i da mora da se oporavlja, on mi je rekao „Pitaću ja Boška Đukanovića, ne verujem u to“. A ni ostale pripreme se ne obustavljaju, meni je rekao da mi normalno idemo na more. On je lud - kroz osmeh kaže Radusinovićeva.

Kako saznaje "Alo", Marić je smešten u apartmanu bolnice na Dedinju, gde ga je operisao dr Ljupčo Mogovski, jedan od najboljih interventnih kardiologa u "Dedinju“. Lekari kažu da se oseća toliko dobro da bi već sutra mogao da ide kući.

Podsećanja radi, voditelj je u sredu osetio jake bolove u grudima i imao izuzetno visok pritisak. U takvom stanju primljen je na VMA, gde ga je istog trenutka operisao tim lekara koji je predvodio doktor Raša Romanović. Sutradan je na sopstveni zahtev i zahtev doktora Boška Đukanovića prebačen na "Dedinje“, gde mu je urađena druga operacija i gde se trenutno oporavlja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online