Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 18.06.2015.
08:30
E. V.- Vesti A

Beograd mamac za svetske zvezde

Poslednjih godina Beograd i Srbija postali regionalni centar kada su u pitanju gostovanja svetskih zvezda. Nakon koncerata Rolingstonsa, Madone, Red hot čili pepersa, Džefer Lopez i mnogih drugih, ovaj spisak upotpunjuje i dugoočekivani koncert Robija Vilijamsa na beogradskom Ušću. Britanska zvezda, jedan je od najpopularnijih pevača današnjice za čije se koncerte traži karta više, u Beograd je doputovao dan ranije u pratnji oca Pitera. Kako kažu organizatori nije bio zahtevan, pa iako je obezbeđenje pokušalo da ga sakrije velikim kišobranima prilikom izlaska iz aeorodromske zgrade on je mahnuo obožavaocima pre ulaska u kombi koji ga je čekao. Smešten je u predsedničkom apartmanu u luksuznom hotelu u centru Beograda, gde je odsela i turska zvezda Merjem Uzerli koja snima film u Srbiji.

Tanjug
Opušteno: Robi Vilijams

Zajedno sa Robijem u Beograd je stiglo i šest kuvara koji će za njega i njegov tim spremati obroke od piletine. Oni koji su se ponadali da će Robija videti na tonskoj probi ostali su razočarani, jer probe nije bilo, ali se zato pred izlazak na scenu britanski pevač opuštao uz masažu i trenera.

Vilijams je samo poslednji u nizu svetskih muzičkih zvezda koje su odlučili da održe koncert u Beogradu. Nogu su povukli Rolingstonsi koji su na Ušću održali spektakularan koncert pre osam godina. Iste godine, ali u Inđiji nastup je imao i Red hot čili pepers, ali su posetioci bili razočarani što je njihov koncert trajao samo sat i 20 minuta. Kasnije se ispostavilo da je njihov koncert bio festivalskog tipa i da je time bila određena satnica. Dve godine kasnije usledio je i nastup pop kraljice Madone, mada su mnogi fanovi bili razočarani njenim koncertom iskreno priznajući da su od Madone očekivali više. Narednih godina usledio je dolazak gotovo svih većih zvezda svetskog šou-biznisa u Srbiju poput Dženifer Lopez koja je publiku na nastupu u Areni bacila u trans kada se zaogrnula srpskom zastavom. Ali, oduševljenje je splasnulo već sutradan kada se ispostavilo da ona to radi na svakom svom koncertu. Srbija je dobar domaćin bila i čuvenom bendu Metalika, Kaltu, One Republic , Brajanu Feriju, Biliju Ajdolu, te Bijonse koja je koncertom u Beogradu pre dve godine započela svetsku turneju "The Mrs. Carter Shonj".

Gaga samo u poseti

Lejdi Gaga boravila je nedavno nekoliko dana u Srbiji, ali ne zbog koncerta, već da bi posetila verenika Tejlora Kinija koji u Beogradu snima film. Zajedno s njim obišla je i Zlatibor i najavila da će ponovo doći, jer će snimanje filma sa Tejlorom potrajati. Ko zna možda nakon srdačnog prijema i ona uskoro zapevati u Beogradu.

Beograd će ostati upamćen i kao poslednje mesto gde je zapevala Ejmi Vajnhaus o čijem se debaklu pisalo danima. Mesec dana kasnije nesrećna Ejmi pronađena je mrtva u svojoj kući u Londonu.

Stiže i Anastasija

Krajem juna u Beograd stiže i Anastasija, pevačica moćnog glasa koja će održati koncert 1. jula u Beogradskoj areni. Do sada je prodala više od 85 miliona albuma i smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene. Anastasiju često kao muzički uzor navode brojne srpske pevačice koje će verovatno pohrliti u Arenu da uživaju u njenom koncertu.


Lista svetskih zvezda koje su Srbiju uvrstile u mapu svojih turneja je poduža, posebno ako se tome pridodaju i koncerti na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru Egzita na kome se svakog leta okupe sve same zvezde svetske muzičke i šou-biznis scene.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online