Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.04.2015.
00:11
S. Đurić - Vesti A

Pare draže od krvnih veza

Poznatim osobama često zavidimo na slavi, bogatstvu, moći. Međutim, i oni su od krvi i mesa i imaju probleme kao i mi obični smrtnici. Mnoge zvezde nisu mogle da izglade probleme sa članovima porodice, pa su morale da prekinu kontakte s njima. Bijonse je pre nekoliko godina dala otkaz svom ocu Metjuu koji je godinama bio njen menadžer. U medijima se dugo šuškalo kako je mu svetska R&B zvezda dala nogu zato što je on prevario njenu majku Tinu Konovels koja je, nakon tog otkrića, podnela zahtev za razvod braka. Metju se ćerki osvetio tako što je u jednom intervjuu izjavio da je čuvena svađa između njenog supruga Džej Zija i sestre Solanž bila inscenirana, kako bi se pevačici obezbedio medijski prostor, a samim tim i povećala prodaja karata za njenu turneju.

X faktor Adria/L. P.
Krisitina Kovač raskrstila sa porodicom

- Razišla sam se s ocem kada su naši poslovni putevi u pitanju i zahvalna sam zbog svega što me je naučio - objasnila je Bijonse.

Metju, koji je njen menadžer još od perioda dok je bila u grupi Destiniz čajld, kaže da je ova odluka obostrana.

- Posao je posao, a porodica je porodica. Volim svoju ćerku, veoma sam ponosan na nju i ono što je postigla i radujem se njenim budućim uspesima - napisao je Metju koji je tokom rada s Bijonse optužen da je seksualno maltretirao jednu od pratećih igračica, da bi se pre dve godine razveo od supruge, nakon što je glumici Aleksandri Rajt napravio dete.

Napad flašom

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton navodno je u lošim odnosima sa svojom sestrom Pipom. Izvori tvrde kako je Pipa navodno bila ljubomorna na bivšu devojku princa Harija, Kresidu Bonas.

Optužba na Tviteru

Nensi Motus, pokojna sestra Džulije Roberts, u jednom od poslednjih tvitova napisala je sledeće:
- Samo da znate, američka slatka devojka je zapravo velika kučka. Da li zaista želite da budete obožavalac nekog tako okrutnog? Ona nije dobra čak ni za glumicu. Da li si srećna što si me totalno sje...la?! - poručila je Nensi.
Svađa među sestrama traje još od 2011. godine kada je holivudska glumica javno kritikovala sestru zbog kilaže, a Nensi je i ranije pričala kako ju je slavna Džulija ismejavala zbog izgleda.

- Pipa i Kejt sve su radile zajedno, a sada jedva da razgovaraju - otkrio je izvor, a prenosi Šoubiz Spaj.

- Pipa se u stvari boji da je kraljevska porodica ne voli, te joj smeta što je Kejt nikada ne poziva na događaje niti joj uzvraća pozive. Ne zna da li je je Kejt naređeno da ne sme da provodi vreme s njom, ali očajnički želi da popravi svoj odnos sa sestrom...

Vojvotkinja ne dozvoljava ni princu Hariju da čuva malog princa Džordža, tvrde dobro obavešteni:

- Hari se dosta puta ponudio da pričuva malog Džordža dok su Vilijam i Kejt odsutni, ali to se nikada nije dogodilo. Kejt ga je suptilno odbijala. Hari je nakon nekoliko odbijanja odlučio da pita Vilijama i Kejt u čemu je problem, pa je Kejt bila primorana da prizna istinu: "Zapravo, Hari, ne dopada mi se činjenica koju znam, a to je da piješ mnogo. Ne bih smela da ti poverim Džordža na čuvanje"...

Odrekla se sestre

Pevačica i kompozitor, Kristina Kovač je na svom Fejsbuk profilu napisala kako se javno odriče svoje sestre. Pevačica je na svojoj društvenoj mreži obrazložila svoj stav o njihovom međusobnom odnosu: "Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Aleksandra se mene odrekla 1996. godine, a ja nje danas."

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Tračara", Lejton Mister, dobila je pravnu bitku protiv majke Konstanse, koju je tužila jer je novac koji joj je slala za lečenje brata Leksa potrošila na botoks, plastične operacije i umetke za kosu. Glumica je u tužbi navela da je majci mesečno slala 7.500 dolara. Konstansa je pokušala da uveri sudiju da joj je kćerka, koju je rodila dok je bila u zatvoru zbog šverca droge, obećala da će joj do kraja života mesečno isplaćivati novac kako bi joj vratila "bar deo bogatstva koje joj je pomogla da zaradi". I problematična majka tužila je Lejton, tvrdeći da je bila nasilna prema njoj i tukla je. Majka je tada zapretila glumici da će od nje tražiti tri miliona dolara odštete. Glumica tvrdi da to nije istina.

- U dva sata posle ponoći napala me je flašom. Delovala je kao da je luda. Bacila me na pod i udarala bocom, jedva sam je maknula sa sebe - tvrdi glumičina majka u iskazu.

Na ivici samoubistva

Pevačica Majli Sajrus je jednom prilikom preko Tvitera javno zapretila ocu Biliju Reju da će otkriti sve njegove prljave tajne, nakon što je on podneo zahtev za razvod od njene majke Tiš. Njih dvoje su se kasnije pomirili. Porodični skandal poslužio je Hilari Daf kao inspiracija za dve pesme. Naime, otac poznate pevačice imao je ljubavnicu.

Demi Lovato bila je u svađi sa svojim ocem Patrikom Lovatom sve do njegove smrti 2013. Kristina Agilera već godinama ne priča sa svojim ocem Faustom, inače oficirom, zato što ju je, kako ona tvrdi, fizički i emotivno zlostavljao dok je još bio u braku sa njenom majkom. Često je pevala o teškom detinjstvu, a snimila je i dokumentarni film o tome. Glumica Dženifer Aniston prekinula je kontakt sa majkom Nensi, koja je svoju ćerku opisala u ne baš lepom svetlu prilikom gostovanja u jednoj emisiji, što je izazvalo svađu. Glumica zbog toga nije pozvala rođenu majku na svoje venčanje sa Bredom Pitom 2000. godine.

Brat beskućnik

Niko ne bi mogao ni da pomisli da Madona ima siromašne članove porodice. Naime, svetska pop zvezda ima dva biološka brata i sa obojicom je bila u svađi. Njen stariji brat Entoni Čikone je beskućnik i stalno priča da se njegova sestra i ne trudi da mu pomogne i naziva je kučkom.

- Bila je jako kritična prema meni. Sebe je smatrala savršenom, a mene osrednjom - ispričala je Dženifer u intervjuu za "Holivud reporter".

Britanska glumica Miša Barton podnela je tužbu protiv svoje majke Nuale. Glumica je majku optužila da ju je potkradala, psihički maltretirala i dovela do nervnog sloma.

- Svima se predstavljala kao moj menadžer i potkradala me. Duguje mi milione dolara i izbacila me je iz vile na Beverli Hilsu koju sam ja platila - rekla je Miša.

Pre 12 godina glumica se proslavila ulogom u seriji "Okrug Orindž". Ubrzo posle toga je zapretila je i da će da se ubije. Za svoje psihičko stanje, kako ističe, kriva je njena majka. Britni Spirs koja je inače problematičnog ponašanja odbila je da bude deveruša na venčanju svoje sestre Džejmi Lin, i to zbog načina na koji je ona objavila da je trudna. Džejmi Lin je planirala da se uda za dečka Kejsija Aldridža malo pre porođaja u junu 2012. godine, ali se Britni uvredila kada je njena mlađa sestra odlučila da se pre poveri magazinu "Star" nego njoj. Kada ju je sestra pozvala da joj bude deveruša, ona joj je odgovorila da će se pre "pakao zamrznuti nego što će se to dogoditi"..

Druga srane medalje

Dejvid i viktorija Bekam sa sinovima

Iako su mnogobrojna porodica, koja broji šest članova, Bekamovi uvek sve drže pod kontrolom. Kako bi njena deca uvek imala svežu i zdravu hranu na stolu, Viktorija Bekam unajmila je ličnog kuvara, koji posećuje njihov dom triput nedeljno i ispunjava im želje. Dadilja brine o deci kada mama i tata nisu tu, kao i kućna pomoćnica zadužena za čišćenje i sređivanje. U intervjuu za autralijski "Vog", Viktorija je otkrila da nije baš najbolja domaćica. Kao brižna majka pokazala se i Sofija Vergara koja je jednom prilikom otkrila sa kakvim se izazovima susreće kao majka. Mada je njen sin već veliki, lepa glumica kaže da i dalje brine za njega.

- Stalno mu ponavljam da ne ulazi u auto sa pijanim vozačem i da koristi svoj mozak. Majka nikada ne prestaje da brine - rekla je glumica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online