Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.04.2010.
09:54
Bliconline A

Batler u provodu sa Katarinom Radivojević

Poznati škotski zavodnik Džerard Batler, koji boravi u Beogradu zbog snimanja filma "Koriolan“ Rejfa Fajnsa, posle dva dana snimanja okusio je čari beogradskog noćnog života, te se sa našom glumicom Katarinom Radivojević provodio u klubu "Plastik“.

Batler sa domaćinom kluba "Plastik“


 

Glumci su bili u klubu na "Divastated“ žurki, na kojoj su muziku puštali Nenad Radujević, Sandra Perović i Bata Spasojević.


Dok je nesvakidašnji di-džej trio podizao atmosferu u prepunom klubu, oko pola dva sata iza ponoći u klubu "Plastik“ pojavio se Džerard Batler u pratnji jKatarine Radivojević.

U tom trenutku pun klub se okrenuo ka ulazu. Svi su želeli da se upoznaju sa njim. Džerard se smestio u separe sa Katarinom, a potom se upoznao sa di-džejevima te večeri - Nenadom, Sandrom i Batom, te mnogim manekenima i manekenkama koji su te noći bili prisutni.

I Fajns se provodio sa Katarinom


Rejf Fajns je u poseti Beogradu bio pre dve godine, a tada mu je vodič kroz naš glavni grad bila upravo Katarina Radivojević. Fajns je tada u Beogradu bio nekoliko dana, a Katarina ga je za to vreme provela kroz noćni život grada, kroz Skadarliju...

Uz zvuke muzike osamdesetih, Batler je zaigrao. Ubrzo je Katarina Radivojević napustila klub i ostavila Džerarda u društvu svojih prijatelja iz Hrvatske.

Odlična žurka se nastavila do ranih jutarnjih časova, a Batler je napustio klub oko šest časova ujutru.


"Bilo je fenomenalno. Odlična žurka. Bilo je toliko ljudi da su na kraju ulazili u bekstejdž. Batler je došao sa Katarinom, ali ja s obzirom na to da sam uposlen kao di-džej, nisam mogao mnogo vremena da provedem sa njim. Oni su bili sa, da tako kažem, ekipom iz našeg modnog sveta. Upoznali smo se i mogu reći da je veoma prijatan", kaže kreator Bata Spasojević, a njegova prijateljica Sandra Perović, naš  televizijski novinar, navodi da joj je bilo mnogo drago što se upoznala sa Batlerom, budući da je u film "Koriolan“ uključena od samog početka.

Katarina Radivojević: Beogradska domaćica mnogim poznatim ličnostima

"Batlerov dolazak je bio iznenađenje. Nismo ga očekivali jer ga niko nije najavio klubu. Ja sam se upoznala sa njim, objasnila sam mu ko sam i to kako sam radila intervju sa Fajnsom. Pokušala sam da ga vrbujem da uradimo intervju, ali nije bilo šanse. Rekao mi je da je u jednom trenutku snimao pet filmova u isto vreme i da mu je dosta novinara i fotografisanja. Upravo zato nije ni želeo da se slika u „Plastiku“. Zamolio je sve fotografe da ga ne fotografišu. Takođe je rekao da uživa na žurki i da je muzika iz osamdesetih baš po njegovoj volji, s obzirom na to da je na tom zvuku odrastao", kaže Sandra Perović.


Podsetimo, Džera­rd Batler je stigao u Be­ograd pre četiri da­­na, a ost­­aje tri nedelje. Ovde snima film „Koriolan“, glumca i reditelja Rejfa Fajnsa.

U filmu osim pomenuta dva glumca, igraju Slavko Štimac, Dragan Mićanović, Boda Ninković, Bule Goncić, Danijela Vranješ.

Radnja filma prati priču o rimskom vojskovođi koji pokušava da se izbori za vlast u rimskom senatu, a kada ne uspeva u tome, izbacuju ga iz Rima, a on se iz osvete udružuje sa svojim najvećim neprijateljima i kreće na Rim. Snimanje se ovih dana odvija na prostoru Stare šećerane.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online