Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 23.02.2015.
17:59
alo.rs A

"Ljudi lažu da sam zarobljen u kreditima"

Vlasnik Televizije "Pink2, Željko Mitrović u poslednje vreme pokrenuo je niz novih televizijskih programa, a u ekskluzivnom intervjuu za "Alo!" objasnio je da se raduje Kanskom festivalu na kom će se pojaviti sa svojim projektima. Pored toga što smatra da konkurencija treba da ga se plaši, Mitrović tvrdi da su priče kako se zarobio novim kreditom čista budalaština.

Fonet
Prezadovoljan realizacijom novih projekata: Željko Mitrović

Započeli ste dosta projekata na "Pinku“ u ovoj sezoni, poput "Pinkovih zvezda i zvezdica“, "Audicije“, "12 veličanstvenih“, kako ste zadovoljni realizacijom i reakcijama gledalaca?

- Apsolutno sam zadovoljan realizacijom i reakcijama. "Pinkove zvezde“, "Pinkove zvezdice“, "Audicija“ i "12 Veličanstvenih“ su prva četiri projekta u mojoj produkciji, gde sam ja autor, ali spremam još tri nova projekta. Ono što je značajno je da smo se transformisali kao kompanija i da će prvih pet, od kojih sam spomenuo četiri projekta, biti afirmisani na Kanskom festivalu koji je u aprilu, gde ćemo pokušati da nas, kao produkciju i kao proizvođače, licencne nosioce, afirmišemo u celom svetu i da na mapi licencnog sveta nađemo svoju poziciju.

Trenutno ste jedna od najjačih TV stanica. Mislite li da ćete to i ostati?

- Apsolutno da.

Smatrate li da imate konkurenciju i kako se borite protiv nje?

- Ja mislim da konkurencija ima razloga da se plaši nas.

Priča se da ste se zarobili i podigli kredit pozamašne sume koji ste dužni da upotrebite u svrhe televizije, a nakon toga su odmah krenule spekulacije da ćete novac utrošiti na jahtu, a da zaposlenima dugujete plate. Šta zapravo planirate?

- To su budalaštine. Krediti se dižu s vremena na vreme, u ovom slučaju u pitanju je samo reprogram svih postojećih kredita i to je sve.

Prošlo je godinu dana od kada ste prekinuli saradnju sa “Grand produkcijom”. Da li ste se u nekom trenutku pokajali zbog toga?

- Ne, apsolutno se nisam pokajao, to nam je otvorilo prostor, da imamo dovoljno sopstvenog prostora za naše projekte. Postali smo bolji i dobili prostor na sopstvenoj televiziji da možemo da se prikažemo, pokažemo i dokažemo, u produktivnom smislu, da smo, ne najznačajniji u ovom delu sveta nego možda i jedni od najznačajnijih na celoj planeti. U to je upravo ono što sam pomenuo, da će pojavljivanje na Kanskom festivalu biti jedan od dokaza u koliko zemalja sveta možemo prodati sopstvene informacije.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.02.2015. 18:12
Sve dok ljubiš Vučića u d.pe ne boj se . Ali kad to prođe a proći mora na.ebao si . Sina koji je ub-o devojku si spasao robije ali to neće zastariti moraće na robiju . Jedina "olakšavajuća okolnost" je što ćete morati zajedno na robiju .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online