Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.02.2015.
11:55
blic.rs A

Kraljevi lupetanja: Da li su ovo najgluplje izjave slavnih?

Mediji prate svaki korak poznatih ličnosti, pa je logično i da burno reaguju na svaku njihovu nepromišljenu izjavu. Uprkos tome, neki od njih, još uvek kao da nisu shvatili da se konstantno nalaze pod lupom javnosti, i da treba da paze šta pričaju.

Reuters/L.F.
Arnold Švarceneger: Uh, šta to bi gej brak?

Arnold Švarceneger

Glumac i bivši guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger, prokometarisao je gej brakove. Jedini problem je što glumac, izgleda, ne shvata šta je to gej brak.

"Mislim da su gej brakovi nešto što bi trebalo da se dešava između muškarca i žene", izjavio je nekadašnji guverner.

Ne znamo da li Arnold nije najbolje razumeo gej zajednicu, ili smatra da gej brak može jedino da postoji ako ga transformišemo u strejt bračnu zajednicu, između muškarca i žene.

Džastin Biber

Pevač i miljenik tinejdžerki Džastin Biber se osramotio mnogo puta u životu, ali jednu od najgorih izjava imao je nakon posete muzeja Ane Frank.

“Ana je bila sjajna devojka! Nadam se da bi i ona bila Beliber!“

Ovaj komentar samo pokazuje neznanje mladog Bibera i koliko je nesvestan situacije kroz koju je Ana Frank prošla. “Beliberi“ su, inače, najveći obožavaoci i “sledbenici“ pevača.

Reuters/D. M.
Nemojte mene da hapsite, ja sam Amerikanka: Riz Viterspun

Riz Viterspun

Glumica Riz Viterspun ispala je veoma smešna kada je policajcu koji ju je zaustavio zbog vožnje u pijanom stanju, kao svoju odbranu navela: “Ja sam američki državljanin!“.

Da li je američka miljenica bila toliko opijena da ne zna da američko državljanstvo ne daje imunitet protiv hapšenja? Ne znamo, ali kamere su sve zabeležile i blam je dospeo u javnost.

Maraja Keri

“Kadgod vidim svu onu siromašnu i izgladnelu decu na televiziji, ne mogu a da ne zaplačem. Mislim, i ja bih volela da budem tako mršava, ali bez onih muva i smrti i svih tih stvari okolo“.

Da li je ovo moguće?! Pop zvezda Maraja Keri mogla bi da uđe u istoriju zbog ovako neupućenog i neosvešćenog komentara o izgledneloj deci u Africi.

Beta/AP/J. S./Invision
Kanado, eve me: Britni Spirs

Britni Spirs

 “Imam priliku da putujem na mnoga prekomorska mesta, kao što je Kanada!“

Ovo je očigledan dokaz da pevačica Britni Spirs nije završila srednju školu. Od kada je američki prvi komšija Kanada, zemlja preko mora?

Britni je, pored ovog,  imala dosta blamova. Tako je jednom prilikom izjavila da ne ide u Japan, jer ne voli ribu, a to je veoma popularno u, kako Britni kaže, “Africi“.

Kristina Agilera

“Gde se ove godine održava Kanski festival?“

Pevačica Kristina Agilera očigledno ne stoji dobro ni sa geografijom, ni sa filmskim festivalima, ali ni sa logikom. Ovo je prilično neinteligentna izjava, budući da je u samom pitanju rekla “Kanski festival“.

Fonet/AP
Samo da ne nestane u "Boliviju": Majk Tajson

Majk Tajson

“Pretpostavljam da ću samo nestati u Boliviju“.

Nama ovo zvuči čudno, ali bokser Majk Tajson je izgleda dobio previše udaraca u glavu u svojoj karijeri. Bokser je želeo da kaže će nestati u zaboravu, što bi bila engleska reč “oblivion“. Umesto toga Majk je rekao da će nestati u Boliviju. “Oblivion“ i “Bolivian“ za čuvenog Tajsona su isto, iako je Bolivija zemlja, čega Majk možda i nije svestan.

Kanje Vest

“Mrzim kada letim avionom i probudim se sa flašom vode pored sebe. Super, sad još moram da brinem o flaši vode“.

Ovo je smešan komentar američkog muzičara Kanje Vesta, objavljen na njegovom Tviter profilu, tek onako, bez ikakvog objašnjenja i razuma.

Ališa Silverston

Toliko duboko da je istinski lako...

“Mislim da je film bio veoma dubok. Toliko dubok da je bio veoma lagan. Mislim da lakoća mora da priozađe iz veoma dubokog mesta da bi bila istinska lakoća”.

Ovako je glumica Ališa Silverstoun objasnila veliki uticaj filma “Otkačena plavuša“ na društvo. Šta je Ališa zapravo želela da kaže ovom izjavom?

Do danas nismo shvatili poentu ove izjave, ali možemo joj oprostiti. Ipak je u to vreme bila jako mlada i bez pojma o životu, kao što i samo ime filma kaže.

Fonet/AP
Sa kim li bi ona napravila selfi: Kim Kardašijan

Kim Kardašijan

“Moj otac. Ili Isus. Ili Merilin Monro. Ne mogu da se odlučim“.

Kraljica selfija Kim Kardašijan trebalo je da odabere najboljeg partnera za selfi fotografiju. Između ostalog, Kim je odabrala Isusa Hrista.

 

Džejden Smit

“Škola je sredstvo da se mladima ispere mozak“.

Sin proslavljenog glumca Vila Smita, Džejden Smit, šokirao je javnost svojom izjavom. Očigledno je da Džejden i neki tamo klinci nisu sputani uticajem društva, niti su im obrazovne norme značajne. Smit izgleda da misli da škola ispira mozak mladima.

Kod ove izjave se pokreće i pitanje uticaja sajentologije, kojoj pripadaju Smitovi, a koju mnogi smatraju za sektu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online