Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.12.2014.
19:29
Mondo.rs A

Sedam Rambovih zapovesti za bolji život u 2015.

Crnogorski muzičar Antonije Pušić je putem svoje Fejsbuk stranice svim fanovima poželeo srećne civilne i verske praznike, blagdane, Novu godinu i tom prilikom podelio nekoliko saveta za bolji živo.

facebook.com
Rambovi saveti

Rok pevač i tekstopisac Rambo Amadeus poželeo je svima da u Novoj godini rade puno radno vreme i "to baš ono što vole i znaju, i da od toga mogu normalno da žive".

"Naravno, ta situacija neće sama pasti s neba, cilj postiže samo onaj ko ga je sebi prethodno postavio. Ideja, da bi bila realizovana, mora prethodno da bude detaljno smišljena. Da bi došli do ideje, krenite od želje. Šta želite da radite? Ako ne želite da radite uopšte, onda vam ovaj savjet ne vredi", napisao je Rambo i poželeo ljudima dobro zdravlje.

Rambo Amadeus ima i nekoliko saveta. Empirijskih.

1.Pazite šta i koliko jedete, jer moja je baba govorila da zdravlje ulazi na usta, ali to znači da onda i bolest ulazi na usta, a internet je pun saveta na tu temu, izvolte proguglajte.

2. Ujutro popijte čim otvorite oči limunadu s mlakom vodom bez šećera. Ja sam tako vratio aparat za varenje u regrutsko stanje.

3. Vodu sa česme za piće ledite u plastičnoj flaši, pa je otapajte na dnevnoj svetlosti, jer će tako sav kamenac da se nataloži na dnu, a vi ćete piti kvalitetnu vodu s vašeg privatnog glečera! Jeftinija je i bolja od flaširane!

4. Pazite s kim se družite. Glup prijatelj pravi više štete nego inteligentan neprijatelj. Provereno. Najvažnije je da imate bar dvoje za koje znate da su pametniji od vas. Ja imam, iako mi je teško da priznam.

5. U doba virtualne komunikacije, najbolje je da smanjite broj prijatelja na Fejsbuku, ali povećete kriterijum po kome ćete birati čije ćete postove pratiti. Vreme je najskuplje. Bolje da zijate u jednu tačku nego da tovarite mozak budalaštinama. Jer zijanje u jednu tačku je meditacija. Tovarenje budalaštinama je... mentalno trovanje.

6. Garderobu i sve ostale stvari menjajte između sebe, trampa je najstariji oblik trgovine, ne treba vam ni dinara za to, a apsolutno zadovoljava drevni sakupljački refleks.

7. Ne zaboravite da su moji koncerti i večeri glomazne poezije zabavni i poučni istovremeno, nakon programa svi izlaze mentalno bogatiji, i emocionalno osveženiji, puni elana i ideja, pa se karta koju platite ne može tretirati kao trošak, nego kao investicija, kako u moj rad tako i vaš razvoj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online