Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 07.12.2014.
12:23
24sata.rs A

Koja morbidna stvar je zajednička Džastinu Biberu i Aci Lukasu?

U svetu instant vesti koje se prenose brzinom munje zahvaljujući društvenim mrežama, mnoge poznate ličnosti su postale žrtve lažnih vesti o svojoj smrti.

Acu Lukasa je vest o njegovoj smrti zatekla dok se vraćao sa sopstvene sahrane
 

MEKOLI KALKIN
Glumac iz hit serijala “Sam u kući” bio je jedna od poslednjih žrtava vesti u kojoj se tvrdi da je preminuo. On je stao na put tim tračevima da je mrtav i to svojom fotografijom. Napravio je scenu iz filma "Vikend kod Bernija", komedije iz 1989. godine u kom dva momka ubijaju svog šefa i pretvaraju se da je još uvek živ i objavio je, a onda je na Tviteru objavio svoju fotku uz koju je napisao:”Na turneji smo, smešni ljudi!”


DŽASTIN BIBER
Tinejžd zvezdu su “sahranjivali” već nekoliko puta. Poslednja lažna smrt je inscenirana pre par dana kada se na Fejsbuku pojavila strana “R.I.P. Justin Bieber”, na kojoj je pisalo da je preminuo i da se njegovi obožavaoci mole da lajkuju stranu u znak sećanja. Lajkovalo je million ljudi. Sutradan pevačev portparol je objavio da Biber nije mrtav.


MORGAN FRIMEN

Morgan Frimen se našalio: "Ako je tačno da sam umro, obaveštavam vas da je moj život posle smrti identičan onom kao dok sam bio živ"


Američki glumac je nekoliko puta bio žrtva objava o lažnoj smrti. Godine 2010. neko je retvitovao fejk priču CNN-a da je Frimen preminuo u svom domu u Burbanku. Kasnije, 2012. na Fejsbuku se pojavila strana "RIP Morgan Freeman." Friman je demanotavo taj navod statusom na ovoj društvenoj mreži koji glasi:”Kao i Mark Tven, stalno čitam da sam umro. Nadam se da te priče nisu tačne, ali ako jesu, srećan sam što mogu da vas obavestim da je moj život posle smrti identičan kao onaj dok sam bio živ”.


LIL VEJN
On je u poslednje vreme baš često umirao. Prošle godine u decembru neko je snimio video “R.I.P. Lil Wayne” I okačio ga na Jutjub, a u dva navrata na Tviteru je "puštena buva" i to jednostavnim pitanjem:” Da li je Lil Vejn umro?”


DŽON BON DŽOVI

"Raj mnogo liči na Džerzi", rekao je Bon Džovi | Foto: Facebook
Pošto je u decembru 2011. Na Vikipediji neko napisao da je Džon Bon Džovi preminuo, pevač je na Fejsbuku postavio sliku na kojoj drži pismo sledećeg sadržaja:”Raj mnogo liči na Nju Džerzi.”


ACA LUKAS
Fejsbuk je u januaru 2012. bio preplavljen informacijom da je poginuo Aca Lukas. “Evo vraćam se sa sopstvene sahrane. Baš odavno nisu pričali da sam poginuo ili umro, mislim da ima već godinu dana, … Ja imam 103 života što znači da samo potrošio samo nekoliko i da ću živeti još sto godina", rekao je tada Aca Lukas.


ŠABAN ŠAULIĆ
Lažna vest o smrti Šabana Šaulića osvanula je 2011. godine. Pevač je, prema tim navodima, imao srčani udar u vikendici u Krčedinu. Kada se probudio u Parizu, posle nastupa na svadbenom veselju prethodne noći, saznao je "da je umro". O njegovoj "smrti" obavestili su ga članovi najbliže porodice koji su ga pozvali zbog informacije koja se pojavila u medijima.


BATA ŽIVOJINOVIĆ
Godine 2012. na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter se pojavila lažna vest o smrti legendarnog glumca Bate Živojinovića. Batina supruga Lula je tada izjavila da više neće davati izjave o njegovom zdravstvenom stanju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online