Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 20.09.2014.
09:05
V. Tasić - Vesti A

Karleuša tužbama, Ana golotinjom protiv tračeva

Pevačice često popularnost stiču više zahvaljujući tračevima, a manje zbog posla kojim se bave, što se najbolje vidi na terenu i to što se mnoge više slikaju po raznim emisijima, nego što pevaju. Ali, nasušna potreba gotovo svake od njih je da dobije što više medijskog prostora, jer većina smatra da bez naslovnih strana kao da ne postoje. A, opet kada im novinari postave pitanja vezana za privatan život i tračeve koji kruže one se žale i tvrde da ne žele da grade karijeru na skandalima... E, sad što se ti tračevi često ispostave kao tačni, to je već druga stvar.

Jelena oštro napada i oštro se brani
 

Jelena Karleuša je često na meti tračeva protiv kojih se oštro bori i obračunava na sudu, pa je rekorder po broju podnetih tužbi. Ona tvrdi da je već godinama na meti zavidnih i onih koji zapravo žele da žive kao ona.


- Medijski linč podnosim onako kako moram, to je izgleda moja karma. Nepravda uvek boli, pogotovo poštenog čoveka. Nikada se ne napada onaj ko ne vredi i ko nije pretnja, već onaj ko je trn u oku - rekla je Karleuša.

Ana i njeni "momci" večna tema novina

Njena nekada bliska prijateljica Ana Nikolić nedavno se ponovo našla na meti tračeva. Ovog puta ne zbog burnog ljubavnog života, već su mediji pisali kako je ostala bez prebijene pare. Na sve ove tračeve ona je odgovorila golišavim slikama koje je okačila na svoj Fejsbuk profil.


- Mnoge osobine koje mi se prepisuju ne posedujem, ali određenu sliku o sebi u medijima ne mogu da promenim. Bežim od tabloida u želji da sačuvam svoj mir, a to mi se obija o glavu. Iako sam na muzičkoj sceni već godinama nikada se neću navići na tračeve i retko bilo šta demantujem - rekla je svojevremeno Ana.

A koliko su ih tek nataši pripisali

Ni koleginica Nataša Bekvalac nije u ništa boljoj poziciji, a tračevi je skoro 15 godina koliko je na sceni prate kao senka.


- Nikada neću oguglati na takve stvari, jer bi to značilo da sam postala imuna na glupost, zlobu i bezobrazluk. A, protiv zla ne možeš ići sujetom i lošom energijom, protiv zla se možeš boriti onim što može da ga potire u korenu, a to je dobra energija - izjavila je svojevremeno Nataša, koja ističe da nikada sebi ne bi dala za pravo da priča o ljudima koje ne poznaje, niti da sudi o ljudima čak i ako su u pitanju njoj bliske osobe.


- Mislim da pojedinci kada ne znaju šta da pišu, ospu paljbu po meni, jer znaju da nikad ništa ne demantujem. Možda papir trpi sve, ali neistine mogu da zabole i druge ljude. Ipak, najviše se plašim da bi neko mogao da pomisli da te tračeve ja plasiram, da sam uopšte sposobna za tako nešto - rekla je svojevremeno Tanja Savić, koju često i prijatelji pitaju za nešto što je navodno izjavila, pa mora da objašnjava kako je i ona kao i svi to pročitala u novinama. Na taj način, kako kaže, nikada nije bila medijska zvezda i ne teži tome.
 

Mia neće da priča o svojim emocijama

Mia Borisavljević jedna je od retkih pevačica koja već godinama uspešno privatan život krije od medija, čime dokazuje da je sve moguće sakriti samo ako to neko želi.


- Kada bih privatni život iznela u javnost, više nikoga ne bi zanimale moje pesme. U mom ljubavnom životu stalno su usponi i padovi, ali ja nemam potrebu da o tome obaveštavam javnost, čak ni da svoje emocije delim sa drugima na Fejsbuku, jer prosto nisam navikla navikla da pričam o intimnim stvarima. To ne znači da se u mom životu ništa ne dešava, već znači da se ne uklapam u profil nekih javnih ličnosti - rekla je Mia.

POVEZANE VESTI

Subota 20.09.2014. 09:56
JK vise lezi porno industrija da tu mlati pare dok moze,a moze i trandzu da glumi dvopolka.Kada vec nezna da pesmom puni strane novina makar pljuvanjem,zlobom,i sizofrenim ponasanjem to radi.Cudi me Duskica klompica njen kako moze sa takvom zenom muskarcem da zivi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online