Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.04.2010.
01:43
blic.rs A

Apartmanu u Goraždu dali ime Anđeline Džoli

Za vreme posete Bosni i Hercegovini Anđelina Žoli i Bred Pit su u nedelju uveče tajno odseli u malom hotelu “Behar“ u Goraždu, a vlasnik hotela je odlučio da u njihovu čast apartman u kojem su odseli od sada nosi ime “Anđelina“.

Anđelina Džoli tokom posete Bosni i Hercegovini
 

Dok se slavni glumački par tajno smeštao u jedan od šest apartmana na trećem spratu malog hotela “Behar“, na obali reke Drine, brojni paparaci i obožavatelji opsedali su hotel “Evropa“ u Sarajevu, misleći da su se Bred i Andželina tu smestili.


Muris Ražanica, vlasnik “Behara“, sada najpopularnijeg hotela u tom delu Bosne i Hercegovine, priča da je UNHCR danima dolazio i proveravao sigurnost i udobnost njegovog hotela.


- Dolazili su pre dvadesetak dana. Birali su najmirniji objekat na Goraždama. Pet, šest dana su gledali sobe, proveravali, odmeravali zadnji ulaz. I dopalo im se. Dogovorili smo se da Breda i Anđelinu smestimo kod mene, ali da to ne kažem nikome dok ne odu - kaže Muris.

Hotel "Behar" na obali Drine
 

Ražanica je oduševljen susretom sa najslavnijim parom na svetu.


- Kolima su došli na zadnji ulaz u hotel oko 19.30 časova. Ja sam pre toga zatvorio “Behar“ za sve ostale goste zbog navodnih radova. Popeli su se na treći sprat, u apartman 301. Ubrzo potom, Bred i Anđelina su sišli u salu jednog od dva restorana. U drugom restoranu hotela bili su njihovi ljudi i obezbeđenje. Naručili su vodu i kafu, a potom su pitali ko je vlasnik - kaže Muris, koji je sa Anđelinom proćaskao na francuskom jeziku.


- Kada sam im prilazio, molio sam se da jedno od njih dvoje govori francuski. Bila je to Anđelina. Malo smo popričali o stanju u Bosni. Takođe je navela da je njoj i Bredu ovde lepo, da smo ih dobro smestili. Potom su hteli da se slikamo. Ja sam rekao da nemam fotoaparat, a oni su se nasmejali na to. Jer ovde su ih svi redom jurili sa fotoaparatima u ruci. Posle smo našli aparat, pa je došla i moja žena i moj sin… Bred je rekao mom sinu da ima lepu frizuru - kaže Ražanica.


Nakon ćaskanja, Bred i Anđelina su večerali. Odlučili su se za dimljeni biftek, čorbu i panakotu za desert. I nakon što su jeli, ostali su za stolom još dva sata, te uživali u pogledu na Drinu i naveli kako je ta večera prva u zadnje dve godine da im niko ne smeta dok jedu.


- Oni su nežni i topli ljudi. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da ih ugostim - kaže Ražanica, koji je minulog ponedeljka u 10.30 časova ispratio Breda i Anđelinu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online