Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 10.09.2014.
11:49
Blic A

Ovo su najseksepilniji poznati parovi!

Kao po pravilu, uz ekscentričnog i misterioznog glumca (Džoni Dep), ide vanserijska lepotica. Uz vrhunskog atletu (Kristijano Ronaldo), stoji bombastična Irina. Poznati zavodnici i zavodnice su našli adekvatne "zakrpe". Pogledajte najprivlačnije poznate parove.

Sofija Vergara i Džo Manganielo

Lepotani Sofija i Džo

Ovaj par je tek nekoliko meseci zajedno ali su već uspeli da se istaknu dovoljno da ceo Holivud priča o njima. Ona je zgodna Latinka koja glumi u filmu “Modern Family” dok Džo glumi vukodlaka u seriji “True Blood”. Za sada izgleda da se ovaj par samo zabavlja ali paparaci i tračare vole svaki minut njihove ljubavi.

Adam Levin i Behati Prinslu

Izgleda da u Holivudu postoji nepisano pravilo da "svaka rok zvezda mora da se zabavlja sa zgodnom manekenkom". To je i slučaj sa Adamom Levinom, pevačem grupe Maroon. On je ove godine oženio Behati Prinslu koja je model "Viktorija sikreta". Toliko lepo izgledaju zajedno da, ukoliko se odluče da imaju decu, ta beba će pokupiti najbolje od njih dvoje.

Nik Jang i Igi Azazela

Kada se budemo sećali leta 2014 godine zasigurno ćemo ga se sećati po pesmi Igi "Fancy". Ona se trenutno zabavlja sa napadačem Los Anđeles Lejkersa Niki Jangom. Njih dvoje vole modu i da budu u centru medijske pažnje što ih čini jednim od najzgodnijih mladih parova trenutno.

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton

Ovde se ljubav baš i ne vidi
 

Nikol je jedna od najatraktivnijih pop pevačica. U dugoj vezi je sa zgodnim Britancem, vozaćem formule 1 Luisom Hamiltonom. Tokom godina par je raskidao I mirio se nekoliko puta, ali su pronalazili način da se vrate jedno drugom. Kada su zajedno imamo zgodno i atraktivno na kvadrat.

Džoni Dep i Amber Hard

On ekscentričan, a ona zanosna
 

Holivudski glumac Džoni Dep je svakako jedinstven, ekscentričan i jedan od najpopularnijih u Holivudu. I kada smo već kod njega nabrojaćemo sa koliko se zanosnih žena zabavljao: Vinona Rajder, Kejt Mos i Vanesa Paradis. Čak i sada kada ima 51 godinu nema nameru da uspori. Trenutno je u vezi sa glumicom Amber Hard (28). Zabavljaju se od 2012 godine a priča se da su se i verili.

Bredli Kuper i Suki Voterhaus

Izabrao Suki, protivno maminoj volji
 

Zanosni Bredli Kuper zapažen je po mnogim ulogama koje je snimio poslednjih godina. A sada se čini da je napravio iskorak sa zanosnim modelom Suki Voterhaus. Zajedno čine atraktivan par, a nas zanima da li će ova veza potrajati. Nadajmo se da hoće.

Rajan Gosling i Eva Mendez

Zanosna Eva uskoro postaje mama
 

Oboje su zgodni i talentovani pa je teško reći ko je lepši. Eva Mendez je latino lepotica koja je radila i kao model za Kelvina Klajna, a pojavljivala se u holivudskim najvećim hitovima. Par se navodno sreo na snimanju filma "The place beyond the pines" 2013 godine i od tada su zajedno. Eva sada nosi njihovo prvo dete.

Dejvid Bekam i Viktorija Bekam

Zajedno i posle svega
 

U braku su od 1999. godine i uprkos tome ovaj britanski par izgleda savršeno kada god se pojavi u javnosti. Bez obzira da li su na Vimbldonu ili poziraju za neki magazine oni su uvek besprekorni. Njih dvoje su simbol klase, stila i elegancije.

Irina Šajk i Kristijano Ronaldo

Par za medalju
 

Čak i najžešći heteroseksualci priznaće da je Ronaldo zgodan muškarac. Važi i za najzgodnijeg atletu na planeti. Njegova devojka je ruski model Irina i gde god da se pojave zajedno naprave pometnju. Njihova kombinacija atraktivnosti i zgodnosti je tolika da ne može da se izmeri.

POVEZANE VESTI

Sreda 10.09.2014. 12:53
Vise volim svoju dragu neg Holivud da mi dadu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online