Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 06.09.2014.
01:29
S. Đurić - Vesti A

Vegetarijanka koja stalno vežba

Nevena Božović osim prelepim glasom, pažnju javnosti je privukla i svojim izgledom i prefinjenom lepotom. Dvadesetogodišnjakinja iz Kosovske Mitrovice i jedna od finalistkinja muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije, kao i naša predstavnica na Evrosongu ne jede meso i kaže da je vegeterijanac.

Nevena Božović

- Vegeterijanac sam od svoje 13 godine i jednostavno mi takav način ishrane prija, za sada, to je jedini razlog. Jedem sva jela gde ima povrća i voća. Otkako znam za sebe treniram i to mi je svakodnevna obaveza. Umem da kuvam i uživam u tome. Obožavam rižoto sa povrćem, kao i sva jela italijanske kuhinje. Volim da jedem ruske kape, koje me podsećaju na detinjstvo. Vitku liniju održavam upravo sportom, jer sam godinama trenirala košarku, a sada se rekreativno bavim sportom. Najviše mi prija trčanje, a i zdravo se hranim. Redovno odlazim na treninge, teretana mi mnogo pomaže. Trudim se i kad sam na poslu, odnosno na snimanjima koja traju i po nekoliko sati da imam nešto zdravo kod sebe da pojedem. Ipak mislim da je genetika veoma bitna za liniju. Živim u sportskoj porodici, mama se bavila skijanjem, tata je bio košarkaš, baka je profesor fizičkog vaspitanja, a deda je igrao fudbal - kaže Nevena Božović.


Mlada pevačica baršunastog tena nema potrebe, kako kaže, da se svakodnevno šminka.


- Volim najviše da istaknem oči, uglavnom belom ili plavom olovkom. Nekad stavim crni krejon, zavisno od toga koju odevnu kombinaciju sam odabrala. Obožavam rumenilo i volim da istaknem obraze. Trudim se da mi kosa, koja je duga i plava uvek bude zdrava, a frizura neformalna. Koristim kvalitetan šampon i regenerator, koji odgovaraju mojoj kosi. I to je sve što koristim od preparata. Kada su neka snimanja, volim kosu da uvijem ili peglam, ali kada ne radim, puštam je da se odmori. Ne volim da eksperimentišem sa frizurama i volim kad mi je kosa puštena i razbarušena. Najbolje se osećam sa dugom kosom. Za masaže i neke kućne maske i nemam vremena. Lice već duže vreme negujem hidratantnom kremom koja na najbolji način neguje moju kožu. Stavljam karmine marke Mak, jer prijaju mojim usnama i imaju savršene boje, koje odgovaraju mom tenu.


Nevena kaže da se oblači u skladu sa godinama.


- Volim sportsku eleganciju. Za dan uvek odaberem farmerke i sako. I večernji stil se ne razlikuje mnogo od dnevnog, samo ga dopunim nekim detaljom. Obožavam nakit i zaista ga često kupujem. Volim velike šarene ogrlice, narukvice, minđuše. Uglavnom nosim ravnu obuću. Uveče znam nekad da obujem cipele sa štiklom, ali ne po svaku cenu. Volim da kupujem, ali nisam opterećena šopingom i loše raspoloženje ne lečim kupovinom.

Prikriveni emotivac

Mnogi su joj zamerali da je na sceni hladna. Međutim, Nevena je daleko od toga.


- U principu sam veoma emotivna. Kada se radi, ozbiljna sam, ali u pesmi uvek prenesem tu moju emociju. Na sceni sam veoma skoncentrisana na pesmu i pevanje, tako da možda delujem hladno, ali nije tako.

Subota 06.09.2014. 10:20
Znam joj oca,normalan čovek i u razgovoru i pomašanju.Neka priča ko šta hoće,jedno je OČIGLEDNO,za njene godine vrlo NORMALNA,svako bi poželeo da ima ovako dete.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online