Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 24.08.2014.
16:20
Mondo A

Milan skoro zaplakao tokom intervjua

Bivši partner Severine Vučković, Milan Popović dao je otvoren intervju za hrvatski "Jutarnji list", i nije mogao da zadrži suze pričajući o tome koliko je tužan jer ne viđa dovoljno dvoipogodišnjeg Aleksandra.

"Jesam li ljut, besan, razočaran majkom našeg deteta? Ne znam, znam samo da trenutak, kada me dete zagrli ručicama i kaže 'moj tata', briše sve druge emocije"
 

- Jesam li ljut, besan, razočaran majkom našeg deteta? Ili sam samo tužan jer čini sve da bih što manje bio s njim? Ne znam, znam samo da moj susret sa detetom, kada me zagrli ručicama i kaže 'moj tata', briše sve druge emocije, rekao je Popović, koji pred novinarima "Jutarnjeg" nije sakrio da su mu se oči napunile suzama.

Popović ističe da nije on izabrao "sudska natezanja" i da neće odustati od borbe za svoje dete.

- Diskriminisan sam kao otac, živim u drugoj državi i ti dani koje provodimo zajedno skraćeni su za vreme koje je potrebno da putujem do Aleksandra. Šta bi bilo da nemam novca za put, za hotele? Plaćam verovatno najveću alimentaciju u Hrvatskoj, 15.000 kuna mesečno, a smanjuju mi vreme sa detetom. Dok je Severina u Brazilu ili u Sarajevu, na filmskom festivalu, Aleksandar je sa dadiljama"...

"Severina je diva zbog koje dete pati"

Srpski biznismen nazivan je Severininim dečkom, verenikom, nevenčanim suprugom, ali on kaže da su njih dvoje bili "povremeni, mladalački par".

- Naša veza je bila kao veza mladića i devojke, što čudno zvuči s obzirom na naše godine. Oboje smo imali obaveze, pa smo se viđali povremeno, kada bismo uhvatili par dana koje možemo da provedemo zajedno. Nismo živeli zajedno, nismo se verili, a kamoli planirali venčanje, precizirao je Milan i stavio tačku na nagađanja.

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.08.2014. 17:05
Е мој Поповићу БРУКООО !!! Боље ти је покриј се по ушима јер те једна намазана ку*ва жедног преко воде превела! Чим ви нисте ни живјели заједно, већ се виђали повремено а камо ли мислили о вјенчању...будалетино једна, она ти је веома мудро глумила љубав и заљубљеност а заправо јој је само био циљ да остане трудна са тобом и да се преко дјетета дочепа твог ко зна како стеченог богатства !!! Ниси се никада запитао зашто баш ти, "краљ бакра"? Зашто не неко мање богат....такорећи обичан човјек? Е мој Милане.....трула јабуко са гране......сад плачи колико ти воља!!!
Nedelja 24.08.2014. 16:34
Ко ти је крив блесане па си ожино курву.Могао си да бираш у Србији девојке без мрља у прошлости.
Ponedeljak 25.08.2014. 06:48
Ma ja, mučenici oboje, niste znali ko ste, šta ste i šta vas čeka. Njoj je taj mali jedino dete, žensko ko žensko - smatra da je pod takvim okolnostima samo njeno, još ona u takvim okolnostima, ti se već nisi dokazao kao izdržljiv suprug u prethodnom braku, pa nastavi i dalje tako - mladalački.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online