Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 23.08.2014.
11:21
V. Tasić - Vesti A

Jurnjava za Paris Hilton

Domaće pevačice koriste svaku priliku da se pohvale prijateljstvom ili saradnjom sa nekom svetskom facom. Slučajna slika sa nekom od poznatih sportista ili pevača i eto prilike da dobiju medijski prostor. Ana Nikolić je poznata po tome što koristi svaku priliku samo da se nađe u novinama. Nije joj strano da pozajmi malog Kineza i proglasi ga za dečaka iz Japana kome je navodno pružila dom.

Ana Nikolić se brže bolje pohvalila slikom sa Rafaelom Nadalom
 




Tako se nedavno Ana hvalila kako je upoznala, ni manje, ni više nego teniskog asa Rafaela Nadala i brže-bolje zajedničku fotku okačila na Instagram. Poznati svetski sportisti često se na ulici slikaju sa obožavaocima nemajući pojma ko su oni i da će te slike kasnije završiti u novinama. Naravno, navodno poznanstvo Ane i Nadala je nemoguće dokazati na šta je Ana i računala, mada joj to i nije bilo važno, već da dobije prostor u medijima.


Jedno vreme među srpskim pevačicama posebno je bila popularna Paris Hilton, pa su se naše zvezde i zvezdice utrkivale koja će više da se slika s njom i da je proglasi svojom drugaricom. Među njima posebno se isticala Katarina Ostojić Kaja, koja je Paris upoznala na Ibici i oduševljeno pričala kako je provodila i družila sa najpoznatijom svetskom trendseterkom. Doduše, Kaji je posle mnogo muke ipak pošlo za rukom da pred oltar dovede poznatog di džeja Džunior Džeka čime je zaista i stekla šansu da upozna i neke od najpoznatijih svetskih muzičara.

Korak dalje otišla je Marijana Mateus koja se često hvali druženjem sa raznim poznatim ličnostima, pa i holivudskim zvezdama. Ali, Marijana često i ne zna kako se oni zovu, pa je glumicu Gvinet Paltrou proglasila za Gvinet Paltron zbog čega su joj se svi danima smejali. Ali, ova modna dizajnerka ne posustaje već i dalje ganja svetske zvezde nadajući se da će joj poznanstvo sa nekom od nje doneti mogućnost da konačno i uđe u svetski džet-set što silno želi.

Šarliz obožava Radetovu jagnjetinu

Rade Šerbedžija, jedini glumac sa prostora bivše Jugoslavije, uspeo je u Holivudu, pa može da se pohvali da su mu prijatelji Anđelina Džoli, Bred Pit, Tom Kruz, Šarliz Teron i mnoge druge holivudske zvezde.
- Šarliz Teron je luda za jagnjetinom koju sam joj pravio. Ona je sjajna devojka - rekao je svojevremeno Šerbedžija o jednoj od najlepših holivudskih glumica.
On je prošlog leta na Brionima ugostio i najpoznatiji holivudski par Anđelinu i Breda s kojima se duži i Nikola Đuričko, ali o tome retko priča i ne voli da se hvali.


Za razliku od pevačica koje se razmeću najčešće lažnim prijateljstvima sa pripadnicima svetskog džet-seta, Haris Džinović je iznenadio mnoge kada su mu na nedavnom venčanju u Dubrovniku kumovi bili Filip Cepter i Slavica Eklston, najbogatija Srpkinja i bivša žena Barnija Eklstona, prvog čoveka Formule 1. Nikada se Haris nije hvalio prijateljstvima s njima, mada je Slavica pre nekoliko meseci u Beograd došla samo zbog revije Meline Džinović, pevačeve supruge. Inače, kako je kasnije otkrio pevač do venčanja na impozantnoj jahti Malteze Falkon došlo je na Slavičinu inicijativu, a Haris se kumi odužio pesmom i specijalno za nju otpevao hit "Kako mi nedostaješ".


- O tim prijateljstvima nerado govorimo. Iako je reč o ljudima koji izazivaju veliku medijsku pažnju, oni su za nas samo bliski prijatelji, posebno Slavica koja me svojim savetima i mudrošću uči da budem jaka i srećna - rekla je Melina, koja je Slavicu upoznala pre osam godina u Beogradu i ubrzo su postale bliske prijateljice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online